1
Producten

Hoe kiest u de juiste spots?

Maak uw keuze met onze tips

LED-spots

Philips LED is ideaal voor alle spots in huis. Samen zijn licht en LED van ongekende kwaliteit. LED-spots geven het warme en witte licht dat u gewend bent en branden direct op volle sterkte. Bovendien zijn veel Philips LED-spots dimbaar. Met een dimmer verandert u eenvoudig de licht- en kleurintensiteit van uw verlichting. Hoewel de LED-spots een iets hogere aanschafwaarde hebben, verdient u een LED-spot in korte tijd terug. LED-spots zijn namelijk zeer zuinig zijn in energieverbruik en gaan erg lang mee. U bespaart tot wel 90% aan energie en ze hebben een lange levensduur van maximaal 30 jaar.
 

Wilt u zien wat de mogelijkheden zijn met spots? Bekijk de LED-spots van Philips.

Wat weet u al van Philips LED?

LED-warm
LED-quality
LED-energy
LED-dimmable

4 voordelen van LED-spots


1. Warm en wit licht
LED-spots als subtiel lichtaccent of als een bundel van licht. Altijd warm en helder wit. Philips LED is verlichting van hoogwaardige kwaliteit. LED-spots zijn direct op sterkte.

 

2. Zeer zuinig en duurzaam
Vervang uw traditionele lichtbronnen voor Philips LED. Zo bespaart u tot wel 90% aan energie. LED-lampen gaan ook veel langer mee. De levensduur is maximaal 30 jaar.

3. Levendige kleuren
Zonder licht, geen kleur. Wist u dat Philips LED kleuren tot leven brengt? Dat komt door de perfecte lichtkwaliteit.


4. Dimbaar
LED-spots zijn dimbaar om op ieder moment en elke plek de juiste sfeer te creëren. Vaak kunt u gewoon de dimmer gebruiken die u al hebt of elke andere dimmer.

Meest populaire LED-spots


Philips LED-spots zijn geschikt om alle traditionele lichtbronnen in huis te vervangen. LED-spots hebben het warme en witte licht dat u gewend bent. Met een ongekende lichtkwaliteit waarmee u de kleuren in huis tot leven brengt. Bovendien zijn LED-spots zeer zuinig in energieverbruik en duurzaam. Kies voor een dimbare spot als u wilt bepalen welke sfeer uw spot uitstraalt. Met een dimmer kan dat altijd en overal!


Bekijk alle LED Spots

Nog meer spots
 

ClickFixBullet


Opbouwspots


Zoekt u vergelijkbare verlichting als de inbouwspot? Met de opbouwspot hebt u vergelijkbare mogelijkheden. U installeert de opbouwspot alleen niet ín het plafond. Hierdoor zijn opbouwspots makkelijk te monteren in elke ruimte
Led-spots

LED-spots


Ervaar hoe mooi LED-verlichting is. LED-spots geven warm wit licht van perfecte lichtkwaliteit. Daarnaast besparen LED-spots tot wel 90% aan energie en hebben ze een lange levensduur van maximaal 30 jaar. Ook zijn veel LED-spots dimbaar.
Dimbare spots

Dimbare spots


Wilt u met één draai aan de knop bepalen welke sfeer uw spots uitstralen? Dat kan met dimmers die de stroomtoevoer naar de lamp regelen. Veel dimbare spots van Philips zijn geschikt voor iedere dimmer.
Badkamerspots

Badkamerspots


Philips heeft spots geschikt voor alle ruimtes in en om huis; in de slaapkamer, keuken, als buitenverlichting en in de badkamer. Waar kunt u de lamp veilig monteren? Dat ziet u aan de IP-code.