1
Producten

Hoe kiest u de juiste spots?

Maak uw keuze met onze tips

Dimbare spots

Spotjes scheppen sfeer. Zeker als u kiest voor dimbare spots. Wilt u met één draai aan de knop bepalen welke sfeer uw spots uitstralen? Met een dimmer regelt u de stroomtoevoer naar de lamp en de helderheid van het licht, op elk moment van de dag en iedere plek in huis. Bijvoorbeeld als u behoefte hebt aan ontspanning en wat zachter licht. Of als u juist goed licht nodig hebt om te kunnen lezen. Philips heeft een uitgebreid assortiment dimbare spots. U kunt kiezen tussen verschillende lichtbronnen en energiezuinige technieken, zoals LED, halogeen en spaarlamp. Bij halogeenlampen van 12V is het goed om een halogeendimmer te gebruiken, afhankelijk van het type transformator. Zo voorkomt u dat de spots gaan flikkeren. Voor veel dimbare spots van Philips geldt echter dat ze geschikt zijn voor iedere dimmer.

Wilt u zien wat de mogelijkheden zijn met spots? Bekijk de dimbare spots van Philips.

Hoe herkent u een dimbare spot?

afbeelding-7


LED-lamp met gouden dimmer icoon: geschikt voor alle dimmers


Deze Philips LED-lamp bevat de nieuwste LED-technologie en heeft een zeer hoge dimbaarheid die werkt met alle dimmers. Gebruik gewoon de dimmer die u al hebt of elke andere dimmer! Deze lampen herkent u aan de gouden dimmer icoon op de verpakking.

Meest populaire dimbare spots


Philips Dimbare spots scheppen sfeer in uw huis. Zo past u uw verlichting op ieder moment van de dag aan naar wens. Kies voor een dimbare LED-spot, halogeen of een spaarlamp. Veel dimbare spots van Philips zijn geschikt voor iedere bestaande dimmer. U kunt dit zien aan de gouden of zilveren dimmer op de verpakking.

Bekijk alle spots

Nog meer spots
 

ClickFixBullet


Opbouwspots


Zoekt u vergelijkbare verlichting als de inbouwspot? Met de opbouwspot hebt u vergelijkbare mogelijkheden. U installeert de opbouwspot alleen niet ín het plafond. Hierdoor zijn opbouwspots makkelijk te monteren in elke ruimte
Led-spots

LED-spots


Ervaar hoe mooi LED-verlichting is. LED-spots geven warm wit licht van perfecte lichtkwaliteit. Daarnaast besparen LED-spots tot wel 90% aan energie en hebben ze een lange levensduur van maximaal 30 jaar. Ook zijn veel LED-spots dimbaar.
Dimbare spots

Dimbare spots


Wilt u met één draai aan de knop bepalen welke sfeer uw spots uitstralen? Dat kan met dimmers die de stroomtoevoer naar de lamp regelen. Veel dimbare spots van Philips zijn geschikt voor iedere dimmer.
Badkamerspots

Badkamerspots


Philips heeft spots geschikt voor alle ruimtes in en om huis; in de slaapkamer, keuken, als buitenverlichting en in de badkamer. Waar kunt u de lamp veilig monteren? Dat ziet u aan de IP-code.