1 lamp, 3 lichtstanden
Dim met je eigen schakelaar

SceneSwitch LED
Bepaal de sfeer met je bestaande schakelaar


Creëer eenvoudig jouw eigen scène met slechts één sfeerlamp en je bestaande lichtschakelaar. Uniek aan deze Philips LED lampen is dat je meerdere lichtinstellingen kan kiezen zonder dat je daarvoor een dimmer nodig hebt of hoeft te installeren.

Klik op afspelen om meer te weten te komen over de Philips SceneSwitch-reeks.

 

1 lamp, 3 lichtstanden

 

Dim met je eigen schakelaar

Van helder licht...

Van helder licht


Sommige situaties vragen om helder licht dat je helpt je te concentreren en elk detail op te merken. Philips SceneSwitch LED lampen bieden je verschillende lichtinstellingen met slechts één peerlamp, kaarslamp of spotje. Verander de lichtstand zonder dimmer, maar simpelweg met je eigen schakelaar. Er is dus geen installatiewerk nodig!

 

SceneSwitch helder licht om je te concentreren
naar natuurlijk licht...

Naar natuurlijk licht


Een minder intens, natuurlijk licht schept een uitnodigende sfeer om vrienden te ontvangen of kan als leeslicht dienen als je wilt ontspannen met een boek.
SceneSwitch natuurlijk licht werkt uitnodigend en is geschikt als leeslicht
naar een zachte, warme gloed

Naar een zachte, warme gloed


Een zacht, warm sfeerlicht helpt je je ontspannen en te genieten van het moment. 
SceneSwitch warme gloed helpt je ontspannen en genieten van het moment

Hoe werkt SceneSwitch?

Dimmen zonder dimmer


Druk op je bestaande lichtschakelaar en schakel van helder functioneel licht, naar natuurlijk ontspannend licht of een zacht, warm sfeerlicht.
WarmGlow-dimmen in drie stappen
De SceneSwitch lamp heeft een automatisch geheugen dankzij een ingebouwde geheugenchip, waardoor de lamp je laatste instelling onthoudt als de lichtschakelaar langer dan 6 seconden wordt uitgeschakeld.

Geen extra installatiewerk nodig!


SceneSwitch werkt met je bestaande lichtschakelaar in de wand.

 

Heb je een dimmer?

 

SceneSwitch werkt met je eigen schakelaar. Heb je een dimmer? Kies dan voor onze WarmGlow lampen. Hoe meer je dimt, hoe warmer het licht

Lees meerLees meer

In de spotlights

Welke lamp past bij jouw toepassing? Er zijn tal van mogelijkheden en wij helpen je graag kiezen

Vind altijd de juiste lamp

 

Philips heeft het meest uitgebreide assortiment lampen die passen bij jouw verlichtingsbehoeften. Ben je op zoek naar basislicht om een ruimte te verlichten, of ben je op zoek naar een warm sfeerlicht om je woning gezelliger te maken? Twijfel je tussen LED, halogeen of een spaarlamp? Philips heeft het allemaal en helpt je graag bij het kiezen van het juiste licht. Dankzij de nieuwe Bulb Advisor tool maak je altijd de juiste keuze. 

 

Wij helpen je graag de juiste sfeerverlichting te kiezen

Ervaar Philips LED verlichting

Voel je thuis met de nieuwste LED technologie van Philips. Philips LED licht verzekert je ervan dat je je thuis voelt zodra de lampen worden ingeschakeld. LED lampen combineren een mooi, warmwit sfeerlicht met een buitengewoon lange levensduur en leveren onmiddellijk aanmerkelijke energiebesparingen terwijl ze tegelijkertijd de sfeer in je woning versterken. 
Dim je licht tot het niveau dat bij jouw situatie past

Dim naar een gezellige warme sfeer

Gebruik ons compatibiliteitsoverzicht om de juiste dimmer te vinden voor jouw dimbare LED lampen en compacte fluorescentielampen, en geniet van zo veel of zo weinig licht als je wilt.