1
Producten

Draadloze Verlichting

  • On this page

Ontdek de mogelijkheden van draadloze verlichting

Met draadloze verlichting kun je verlichting overal makkelijk bedienen via je mobiele toestel: thuis, op kantoor, in je vakantiehuis of hotel, ... Deze nieuwe variant op LED-verlichting opent een wereld van mogelijkheden. Hue is wat je nodig hebt om verlichting voor jou te laten werken.

 

Welkom bij de familie

Het voordeel van draadloze verlichtingssystemen is dat je ze met andere verlichting kunt verbinden. De Hue-familie blijft groeien: verbind je lampen met Hue tap, een draadloze schakelaar die je overal kunt inschakelen, met Friends of Hue en met Hue Beyond.

connected lighting
connected lighting
Philips Hue
Draadloze verlichting

Hoe werkt onze revolutionaire draadloze verlichting?

Je hoeft enkel de lampen aan te sluiten op de bridge – dat is de centrale hub die verbonden is met je router – en schakel je lichten aan via je mobiele toestel. Hue geeft je toegang tot meer dan 16 miljoen kleuren, waarmee je de sfeerverlichting van je dromen kunt samenstellen. Je hoeft zelfs niet thuis te zijn om je verlichting te bedienen: met het Myhue-portaal ben je overal verbonden met Hue, waar ook ter wereld!

 

Draadloze verlichting op maat van jouw behoeften

Kies het juiste lichtrecept uit om jouw woonkamer te transformeren, of geef een persoonlijke touch aan de verlichting in huis met de draadloze oplossing van Hue. Wil je die onvergetelijke zonsondergang van je laatste vakantie herbeleven? Voeg de foto toe aan je beeldbibliotheek en Hue doet de rest!

Zo werkt verlichting pas écht voor jou: lichtwaarschuwingen

Je stond er misschien nog nooit bij stil, maar licht kun je ook gebruiken om je te laten waarschuwen. In plaats van een geluidje, stel je je verlichting in om te knipperen wanneer je een e-mail krijgt, of om je eraan te herinneren dat je favoriete voetbalteam vanavond speelt.

Ook wakker worden is zalig dankzij de draadloze verlichting van Hue. Hue bootst de zonsopgang na, zodat je het gevoel hebt met natuurlijk licht wakker te worden. ’s Avonds laat je Hue de lichten automatisch dimmen. Zo pas je je verlichting aan naar jouw specifieke behoeften, op elk moment van de dag.