1
Producten

Turn on  your moments  

Hue - Turn on your moments
Philips Hue
your moments video
Philips Hue kan u wekken en helpen u energiek te voelen. Philips Hue helpt u ook tijdens het lezen, om beter te concentreren of om te ontspannen. Verander uw dagelijkse routines in momenten om van te genieten. Bepaal de stemming. Verander de sfeer.
Beautiful white light
Schep voor elk moment de juiste sfeer met een reeks van mooie, natuurlijke tinten wit licht. Gebruik de app om elke tint van wit in te stellen: van koel, vitaliserend daglicht, tot ontspannend warm wit licht. Creëer uw eigen sfeer.
sun and ice
Sleeping routine

Maak uw slaaproutine eenvoudiger en ontwaak ontspannen voor een frisse start van elke dag. Philips Hue helpt u om prettig op te staan. De geleidelijk toenemende lichtintensiteit geeft u het gevoel dat u op een natuurlijke manier met zonlicht gewekt wordt.

 

Body and mind
Ervaar hoe Philips Hue uw lichaam en geest energie geeft. Met helder, koelwit daglicht worden uw energieniveaus verhoogd. Perfect voor die momenten dat u een vliegende start nodig heeft of als de batterij leegraakt. Of leg uw benen omhoog en ontspan onder de zachte gloed van wit licht voor een perfect einde van een hectische dag. Ontspannend wit licht helpt uw geest tot rust te komen, zodat u beter kunt slapen.
Ying yang icon