Philips Hue
Your peace of mind

Turn on your peace of mind

Hue - Turn on your peace of mind

 

Philips Hue verwelkomt u thuis en geeft u de mogelijkheid om, van waar dan ook, uw verlichting te bedienen in huis. U kunt uw verlichting volledig automatiseren, zodat het lijkt alsof u thuis bent, ook al bent u dat niet.

Your moments

Turn on your moments

Hue - Turn on your moments

 

Philips Hue kan u wekken en helpen u energiek te voelen. Philips Hue helpt u ook tijdens het lezen, om beter te concentreren of om te ontspannen. Verander uw dagelijkse routines in momenten om van te genieten.

your imagination

Turn on your imagination

Hue - Turn on your imagination

 

Verander uw alledaagse verlichting in een buitengewone ervaring. U zult ontdekken dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Breng je verbeelding tot leven met honderden apps om uit te kiezen.

Philips Hue  werkt met Apple HomeKit

 

De nieuwe, vierkante Philips Hue bridge ondersteunt de hardware-identificatie die vereist is voor Apple HomeKit en stelt al uw Philips Hue-lampen in staat om te werken met de Apple HomeKit-technologie. Wilt u met uw Philips Hue-verlichting gebruik maken van Apple HomeKit, dan heeft u dus de nieuwe bridge nodig. Zodra deze is geïnstalleerd, kunt u de nieuwe mogelijkheden ontdekken van spraakbesturing via Siri. U kunt dan eveneens uw Philips Hue koppelen aan andere accessoires die geschikt zijn voor HomeKit.