1
Producten

Creëer een aangename sfeer
met de juiste hanglampen

Bekijk de diverse modellen en kies hoe je je huis inricht met licht.

Elegantie en verrassende effecten met de hanglampen van Philips

 

De collectie hanglampen van Philips Lighting  is eigentijds, minimalistisch en toch zichtbaar elegant. Ze vestigt bijzondere aandacht op het uitzonderlijke design en de hoogkwalitatieve materialen zoals glas, metaal en stoffen. Samen bieden ze interieuroplossingen die ruimte laten voor inspiratie en een lichtkwaliteit die je huis optimaal laat stralen. 

 

Bekijk alle moderne hanglampen

https://youtube.com/devicesupport http://m.youtube.co

 
Ontdek de mogelijkheden van ledverlichting
 
 
 
 
 

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van ledverlichting

 

Voel je thuis met de meest recente ledtechnologie van Philips. Met de ledlampen van Philips voel je je direct thuis zodra je het licht aanzet. De ledlampen combineren een aangenaam warm wit licht met een uitzonderlijk lange duur. De ledlampen bieden onmiddellijk aanzienlijke energiebesparingen en verbeteren tegelijkertijd de sfeer in je huis.


Met de ledlampen van Philips voel je je direct thuis zodra je het licht aandoet. De ledlampen combineren een aangenaam warm wit licht met een uitzonderlijk lange duur. De ledlampen bieden onmiddellijk aanzienlijke energiebesparingen en verbeteren tegelijkertijd de sfeer in je huis.


Bekijk alle ledlampen

Moderne ledhanglampen voor bij jou thuis van Philips Lighting

Ontdek de meest geschikte hanglamp voor elke kamer

Om te beslissen waar de hanglampen geplaatst worden moet er eerst bepaald worden waarvoor de kamer gebruikt zal worden: om te studeren, rusten, werken of te spelen. 
hanglampen voor slaapkamer en salon

Hanglampen voor woon- en slaapkamer 

De woonkamer is het hart van elk huis, de plek waar het gezin samenkomt, ontspant en gezellig babbelt. De verlichting voor deze ruimte en voor de slaapkamer moet veelzijdig zijn en moet eenvoudig geregeld kunnen worden naargelang de diverse toepassingen in de loop van de dag. In de laatste jaren heeft de slaapkamer zijn oorspronkelijk functie van slaapruimte verloren en is een intieme en persoonlijke ruimte geworden om zich te ontspannen, tv te kijken of een boek te lezen. In de slaapkamer moet de verlichting ontspannend, delicaat en warm zijn om zich aan te passen aan diverse situaties.

Alle hanglampen voor de woonkamer en slaapkamer
hanglampen voor de keuken

Hanglampen voor de keuken

 

Om een lekkere maaltijd te bereiden voor je gezin of vrienden heb je een goed verlichte keuken nodig.  Wanneer alles klaar is, ga je aan tafel zitten, regel je de lichtintensiteit en proef je de heerlijke maaltijd die je bereid hebt. Philips biedt een ruim assortiment verlichtingsoplossingen om alle activiteiten in de keuken te ondersteunen. Vele van onze lampen voor in de keuken zijn bedacht om aangebracht te worden onder de planken, boven de kasten of het aanrecht waar er gekookt wordt.


Alle hanglampen voor de keuken

Hanglampen voor de kinderkamer

Hanglampen voor de kinderkamer


Onze oplossingen voor de verlichting van de kinderkamer zijn optimaal aangepast aan de behoeften van kinderen. Philips schenkt veel aandacht aan de verlichting voor de allerkleinsten omdat we allemaal alleen het beste willen voor hen. We willen hun altijd een goed gevoel en rust garanderen beginnend met hun favoriete toevluchtsoord: de kinderkamer!

Alle hanglampen voor de kinderkamer

De populairste hanglampen

Ontdek onze producten en kies de juiste hanglamp