1
Airfryer

Philips Airfryer

Maakt jouw favoriete snack gezonder

Gezonder frituren met lucht

Tot 80% minder vet* en makkelijk schoon te maken

 

Frituur je zoals de meeste mensen ook af en toe graag thuis, maar herken je de nadelen van een friteuse? Ongezond, nare vetluchtjes, lastig schoonmaken,... De Philips Airfryer is hiervoor de ideale oplossing. Hiermee frituur je veel gezonder, namelijk... met lucht!

 

Verse frietjes bevatten hierdoor dan ook tot 80% minder vet dan verse frietjes uit een conventionele Philips-frituurpan én… ze smaken overheerlijk! Bovendien is de Airfryer gemakkelijk schoon te maken (bijvoorbeeld in de vaatwasser) en veroorzaakt deze geen nare geurtjes.

Voor de hele familie

Avance Collection Airfryer XXL
HD9650/90
 

  • Twin TurboStar-technologie
  • Digitaal display
  • Extra groot gezinsformaat
Aanbevolen verkoopprijs: € 289,99

Voor jou en mij

Avance Collection Airfryer
HD9741/10

  • Onze meest compacte Airfryer
  • Twin TurboStar technologie
  • 4 voorgeprogammeerde instellingen
Aanbevolen verkoopprijs: € 229,99
Airfryer XXL
Afspelen
Airfryer 8 van de 10 Test

Over de Airfyer

Met meer dan 8 miljoen Airfryer-huishoudens wereldwijd is de Philips Airfryer 's werelds best verkochte Airfryer. Lees wat anderen zeggen over de Philips Airfryer.

Bekijk hier wat Hylco, Bertine en Linda van de Philips Airfryer vinden!

Airfryer review Hylco
Airfryer review Bertine
Airfryer review Linda

Dé heteluchtfriteuse met 100% krokantgarantie  

 

Met de unieke Rapid Air-technologie van Philips kun je met uitsluitend lucht voedsel frituren dat knapperig is van buiten, en mals van binnen. Door gezonder te frituren met lucht kun je verse frietjes met tot 80% minder vet bereiden! *

 

Hoe werkt het?

Dankzij de unieke combinatie van snel en precies circulerende hete lucht, een optimale temperatuurbalans en een grillelement kun je allerlei heerlijke gerechten frituren, roosteren, bakken of grillen. Omdat je voor het frituren uitsluitend lucht gebruikt, is het veiliger en ruikt het veel minder dan wanneer je een traditionele friteuse gebruikt. En met de vaatwasmachinebestendige onderdelen is het apparaat ook nog eens eenvoudig schoon te maken.

 

Lees meer over frituren

Meer informatieMinder informatie
Rapid Air-technologie

Met de Airfryer kun je frituren, grillen, roosteren en zelfs bakken

Grillen

Grillen

Bakken

Bakken

Frituren

Frituren

Roosten

Roosteren

Pauline van uitpaulineskeuken.nl

Ook gevonden op uitpaulineskeuken.nl

 

Maak kennis met Pauline! Pauline heeft een eigen foodblog, waar zij diverse soorten recepten deelt om te laten zien dat koken echt niet zo lastig is als het soms lijkt.. Zo worden sommige van haar recepten bereid met behulp van de Philips Airfryer. Hieronder neemt ze je stap voor stap mee in twee van haar eigengemaakte recepten met de Airfryer, die ideaal zijn voor op de camping deze zomer! Laat je verrassen door het gemak en de smaak die Pauline naar je keukentafel brengt. 

Ontmoet onze Philips Chef

en ontdek wat je allemaal kunt klaarmaken in de Philips Airfryer  

 

“Aangenaam: Martin Senders, oftewel The Philips Chef. Van oorsprong Eindhovenaar, met een grote passie voor koken. Ik heb een gespecialiseerde koksopleiding gedaan en ben bijna altijd in de keuken te vinden.


Als Philips Chef houd ik me onder andere bezig met allerlei recepten die je kunt bereiden met Philips keukenapparatuur, zoals de Airfryer.


Zo wordt het eenvoudig om elke dag een lekkere, gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Bekijk maandelijks mijn nieuwe recepten en volg mij op Facebook voor nog meer kookplezier."

The Philips Chef

Airfryer recepten van The Philips Chef

 

Bekijk de top 8 recepten van onze Philips Chef.

Inspiratie voor Airfryer

 

Met Philips Airfryer kun je veel meer dan alleen frituren. Ben je op zoek naar een lekker Airfryer recept? Of zoek je naar de baktijd voor je favoriete product?

Inspiratie voor Airfryer

 

Met Philips Airfryer kun je veel meer dan alleen frituren. Ben je op zoek naar een lekker Airfryer recept? Of zoek je naar de baktijd voor je favoriete product?

 

Bekijk alle Airfryer recepten

 

Bekijk baktijden voor Airfryer

NutriU — Recepten en tips voor de Philips Airfryer


NutriU is de app met alles voor de Airfryer — of je hem nu net hebt gekocht of je al een pro bent. Vind alle recepten, tips en persoonlijke aanbevelingen die je nodig hebt om het beste uit jouw Airfryer te halen.

Download nu

de Philips NutriU-app

NutriU app

Handige tips voor je Airfryer

Er zijn verschillende soorten Philips Airfryers op de markt: de Airfryer Viva met draaiknop en de digitale modellen. Wij willen graag dat je zo snel mogelijk kunt genieten van je Airfryer. Op deze pagina vind je instructies om snel aan de slag te kunnen.
 De Philips Airfryer is niet alleen bijzonder makkelijk in gebruik, hij is ook na ieder gebruik eenvoudig schoon te maken. Lees er alles over, zodat je nog meer én langer kunt genieten van jouw Airfryer.
 Wij garanderen de kwaliteit en deugdelijkheid van je Philips Airfryer. Mocht je onverhoopt tegen een probleem aanlopen bij het gebruik van je Airfryer, dan helpen we je graag verder. Bekijk hier alle veelgestelde vragen en vind het juiste antwoord.

Veelgestelde vragen over Airfryer

Alle Airfryers en accessoires