1
Autoverlichting

Kleine moeite
Groot effect

Smallest actions

Kleine handelingen hebben de grootste impact

 

De meeste kleine handelingen die we aan onze auto uitvoeren, zijn in de praktijk gebruikelijk. Maar of we ons dit nu realiseren of niet, ze kunnen van grote invloed zijn op ons eigen leven en dat van anderen. Daarom is het ook verstandig om beide koplampen tegelijk te vervangen; zo zorgt u voor verbetering van de zichtbaarheid en de veiligheid.

car_lamp_indicator

Beide koplampen vervangen:
de juiste lampen vinden

 

Natuurlijk moet de verlichting van uw auto zo veilig en helder mogelijk zijn, kies daarom uw koplampen met zorg. We hebben een uitgebreid assortiment Xenon- en halogeenlampen die ontwikkeld zijn voor de beste kwaliteit, prestaties en stijl onder alle rijomstandigheden. Ook zijn verpakkingen met twee lampen verkrijgbaar zodat u eenvoudig en goedkoper beide lampen tegelijk kunt vervangen. Breng licht in het donker met onze Original Equipment (OE) kwaliteitskoplampen.

Chip icon
Car country side

Veiligheid die u ziet

 

Onze lampen geven meer licht, gaan langer mee en leveren meer consistente prestaties dan ooit, voor een veilige rijervaring. Ons merk staat voor veiligheid, de inspiratie voor veiligheid die u ziet. Met hoogwaardige verlichting willen we de veiligheid op de weg
verbeteren. Beide lampen tegelijk vervangen zorgt ervoor dat u ten volle profiteert van de verlichting van uw auto.