1
0

Winkelwagen

Er bevinden zich momenteel geen artikelen in uw winkelmandje.

    Philips-ondersteuning

    Wat gebeurt er met alle gegevens die zijn opgeslagen in mijn gebruikersaccount nadat de uGrow Smart Baby Monitor-app is verwijderd?

    Gepubliceerd op 16 September 2022

    Zodra je je gebruikersaccount hebt verwijderd, worden de gegevens automatisch gewist. Als je je account niet hebt verwijderd, worden begin 2023 alle accounts en opgeslagen gegevens verwijderd. 

    De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: SCD860/01 , SCD860/05 , SCD860/26 .

    Contact opnemen met Philips

    We helpen u graag verder.

    Hebt u een andere vraag?

    Ontdek alle ondersteuningsopties van Philips

    Terug naar boven

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    You are about to visit the Philips USA website.

    Ik begrijp het
    Terug naar boven

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.