1
Producten

Series 5000 Volautomatische espressomachines

6 dranken, LatteGo, Anthracite, AquaClean EP5334/10

Problemen oplossen

Niet alle melk van mijn Philips LatteGo-melkopschuimer wordt gebruikt

Er blijft altijd wat melk achter in het melkreservoir na het gebruik van de Philips LatteGo-melkopschuimer. Als de hoeveelheid overgebleven melk meer is dan normaal, kunt u deze mogelijke oorzaken en oplossingen raadplegen.

Niet alle melk wordt gebruikt

Om zeker te zijn van een perfect schuimresultaat en om te voorkomen dat er lucht in het apparaat komt, is het belangrijk dat niet alle melk wordt gebruikt uit het melkreservoir. Daarom blijft er altijd een beetje melk over. Probeer de volgende oplossingen als u merkt dat de hoeveelheid overgebleven melk meer is dan normaal.

geheugeninstellingen zijn gewijzigd

Als u een persoonlijke drankje met melk hebt opgeslagen met de geheugenfunctie kunt u de indicatoren op het melkreservoir niet meer gebruiken ter referentie. Probeer minder melk te gebruiken en de hoeveelheid melk aan te passen aan uw persoonlijke instellingen.

Te veel melk gebruikt

Mogelijk hebt u te veel melk gebruikt. Zorg ervoor dat u het melkreservoir vult volgens het indicatorniveau aan de zijkant van uw Philips LatteGo-melkopschuimer. Er is een melkniveau-indicator voor één cappuccino, twee cappuccino's of een latte macchiato.

Is het probleem hiermee niet opgelost? Neem contact met ons op voor meer assistentie.

De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: EP5334/10 , EP5330/10 , EP5331/10 , EP5333/10 , EP5335/10 , EP5340/10 , EP5345/10 , EP5346/10 , EP5930/10 . meer minder

Problemen oplossen
Problemen met geluid(2)
Lekken(3)
Prestatie(2)
Foutmeldingen(1)
Alarm(3)
Zetgroep(2)
Filter(3)
Display(1)
Maalmolen(1)
Koffie zetten(2)
Functionaliteit(1)

Niet waar u naar op zoek bent?

Hebben we uw vraag zo beantwoord?

Zo niet, neem dan contact met ons op.