1
Producten

Somneo Sleep & Wake-up Light

Gesimuleerde zonsop- en zonsondergang, In slaap vallen met RelaxBreathe, Meerdere lampen en geluiden, Nachtlamp HF3650/01

Veelgestelde vragen

Hoe werken de Kalmte-programma's van de Philips Somneo Sleep & Wake-up Light?

Meer informatie over het Kalmte-programma van de Philips Somneo Sleep & Wake-up Light.

Kalmte-programma's van de Philips Somneo Sleep & Wake-up Light

Er zijn twee programma's: de zonsondergangsimulatie en RelaxBreathe. Deze programma's helpen u ontspannen voordat u gaat slapen.

Opmerking: Houd de Kalmte-knop 5 seconden ingedrukt om het programma Kalmte te activeren/deactiveren via het menu. U kunt het actieve Kalmte-programma ook deactiveren door op de bovenkant van het Sleep & Wake-up Light te tikken.

Zonsondergangsimulatie van de Philips Somneo Sleep & Wake-up Light

Tijdens de simulatie van de zonsondergang neemt de helderheid van het licht geleidelijk af van helder geel naar warm oranje tot zacht rood. U kunt de duur en lichtintensiteit waarmee u wilt beginnen, instellen. U kunt kiezen uit een natuurlijk geluid, radio of helemaal geen geluid. U kunt ook uw eigen muziek afspelen door een apparaat aan te sluiten op de AUX-aansluiting.

RelaxBreathe van de Philips Somneo Sleep & Wake-up Light

De combinatie van de buikademhalingsoefeningen- en de instructies in de Philips Somneo Sleep & Wake-up Light helpen u tot rust te komen en te ontspannen.
U kunt kiezen uit zeven ontspanningsprogramma's met vooraf ingestelde ademritmes. U kunt kiezen om door licht of geluid te worden begeleid tijdens het geselecteerde ontspanningsprogramma. Raadpleeg de handleiding voor meer informatie.

De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: HF3650/01 , HF3654/01 .

Niet waar u naar op zoek bent?

Hebben we uw vraag zo beantwoord?

Zo niet, neem dan contact met ons op.