1
Producten

VisaPure Minigezichtsreiniger

Rotatietechnologie, Reiniging, 1 reinigingsborstel, 1 intensiteitsstand BSC111/08

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen VisaPure Mini en andere VisaPure-apparaten?

VisaPure Mini is vergelijkbaar met andere VisaPure-modellen, maar er zijn enkele verschillen. VisaPure Mini is het lichtste en meest compacte VisaPure-model op de markt. Hij past in uw hand-, sport- of reistas voor een glanzende, stralende en soepele huid, waar u ook bent.

Andere verschillen

  • VisaPure Mini wordt geleverd met 1 snelheidsstand. Sommige andere VisaPure-modellen hebben 2 snelheidsstanden.
  • VisaPure Mini wordt geleverd zonder een oplader. Er is alleen een kabel om het apparaat op te laden. Sommige andere VisaPure-modellen worden geleverd met een oplader om het apparaat in op te bergen.
  • Er wordt 1 borstel meegeleverd bij het VisaPure Mini-pakket. Sommige andere VisaPure-modellen worden geleverd met 2 of meer borstels of hulpstukken.
  • VisaPure Mini beschikt niet over een timer voor 1 minuut. Het apparaat moet handmatig worden uitgeschakeld nadat u de behandeling wilt stoppen. Het wordt na een bepaalde tijd niet automatisch uitgeschakeld. Andere VisaPure-modellen hebben een timerfunctie.
  • VisaPure werkt op basis van rotatietechnologie. Alle andere VisaPure-modellen werken op basis van DualMotion-technologie, zodat ze zowel draaien als trillen.
  • VisaPure Mini is niet compatibel met de hulpstukken voor massage, frisse ogen en frisse huid. Geavanceerde VisaPure-modellen zijn wel compatibel met die hulpstukken.

De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: BSC111/08 , BSC111/06 .

Niet waar u naar op zoek bent?

Hebben we uw vraag zo beantwoord?

Zo niet, neem dan contact met ons op.