1
Producten

StyleCare Multistyler

Meer dan 10 stijlen in één doos, 5 hulpstukken en accessoires, Stijlgids, OneClick Technology BHH811/00

Problemen oplossen

Ik heb een brandwond opgelopen met de Philips-krultang

De Philips-krultang kan erg heet worden. Het is uiterst belangrijk om bij het gebruik voorzichtig te zijn om brandwonden te voorkomen. Lees verder voor onze eenvoudige tips voor het veilig gebruik van de Philips-krultang en geniet van een prachtig kapsel.

Oefen met een koele krultang

De Philips-krultang is langer gemaakt voor betere krulresultaten. Wij adviseren om te oefenen met een koele, niet aangesloten krultang om gewend te raken aan het apparaat en ongelukjes te voorkomen. Je krijgt de krultechniek snel onder de knie en kunt dan veilig de fraaiste krullen aanbrengen.

Houd afstand

Wanneer je je haar krult, breng het apparaat dan niet te dicht bij je oor, je voorhoofd of een ander deel van je gezicht en hals. Let op je vingers en zorg ervoor dat je de hete krulstaaf niet aanraakt.

Behandel de brandwond

Er kan altijd iets misgaan, ook al ben je nog zo voorzichtig. Mocht je een brandwond oplopen met de Philips-krultang, behandel die dan goed of neem contact op met je arts voor advies.

De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: BHH811/00 , BHH822/00 , BHB868/00 , BHB864/00 , BHB871/00 , BHB869/00 , BHH814/00 . meer minder

Niet waar u naar op zoek bent?

Hebben we uw vraag zo beantwoord?

Zo niet, neem dan contact met ons op.