1
Producten

Sonicare DiamondClean Smart Elektrische sonische tandenborstel met app

Persoonlijke begeleiding, Smart-opzetborstelsensoren, Smart-herkenning van opzetborstels, 4 poetsstanden, 3 intensiteitsniveaus HX9903/13

Veelgestelde vragen

Wat betekenen de symbolen op de Philips Sonicare DiamondClean Smart?

Uw Philips Sonicare DiamondClean Smart-tandenborstel heeft slimme meldingen en symbolen om te helpen bij het tandenpoetsen. Intensiteitsinstellingen, poetsdruksensor, waarschuwing voor vervanging van opzetborstel en een batterij-indicator. Ontdek wat deze meldingen en symbolen betekenen.

Intensiteitsinstellingen

Uw tandenborstel heeft drie verschillende intensiteitsniveaus: laag, gemiddeld en hoog. Afhankelijk van de opzetborstel die u gebruikt, zal de intensiteit automatisch veranderen. Als u wilt overschakelen naar een ander intensiteitsniveau, drukt u op de modusknop terwijl het handvat is ingeschakeld.

Philips Sonicare DiamondClean Smart-intensiteitsinstellingen

Druksensor

Als u te veel druk uitoefent, zal de poetsdruksensor een melding geven dat u de druk moet verminderen. Deze melding wordt op twee verschillende manieren
gegeven:

  • U merkt een verandering in de trilling
  • De lichtring op de onderkant van uw handvat licht paars op
Philips Sonicare DiamondClean Smart-poetsdruksensor

Borstelharen die u eraan herinneren dat de opzetborstel moet worden vervangen

Het waarschuwingslampje voor vervanging van de opzetborstel herinnert u eraan om de opzetborstel te vervangen. Wanneer het oranje waarschuwingslampje voor vervanging van de opzetborstel begint te knipperen, dient u uw opzetborstel te vervangen. Het wordt aanbevolen om uw opzetborstel om de 3 maanden te vervangen of wanneer de borstelharen slijten.

Instructies voor het activeren of deactiveren van de herinnering voor het vervangen van de opzetborstel:

  1. Plaats het handvat in de oplader en steek de stekker van de oplader in het stopcontact
  2. Houd de modusknop ingedrukt en druk drie keer op de aan-uitknop
  3. Het handvat zal één keer piepen om te bevestigen dat het is uitgeschakeld. Het handvat zal twee keer piepen om te bevestigen dat het is ingeschakeld.
Philips Sonicare DiamondClean Smart-waarschuwing voor vervanging van opzetborstels

Batterij-indicator

Als de batterij van uw tandenborstel bijna leeg is, zal de batterij-indicator branden. Laad uw Philips Sonicare DiamondClean Smart-tandenborstel in 24 uur volledig op.

Philips Sonicare DiamondClean Smart-batterij-indicator

De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: HX9903/13 , HX9954/53 , HX9924/13 , HX9924/03 , HX9924/23 , HX9944/03 , HX9984/07 , HX9984/17 . meer minder

Niet waar u naar op zoek bent?

Hebben we uw vraag zo beantwoord?

Zo niet, neem dan contact met ons op.