1
Producten

Lumea Prestige IPL - ontharingsapparaat

Met uniek gevormde opzetstukken, Precieze zones, lichaam, gezicht, Met SmartSkin-sensor, Zowel met als zonder snoer te gebruiken BRI953/00

Problemen oplossen

Mijn Philips Lumea knippert niet direct nadat ik op de flitsknop druk.

Het 'flitsklaar'-lampje moet altijd branden voordat u het apparaat kunt laten flitsen. Nadat het apparaat heeft geflitst, moet het opnieuw laden voordat het opnieuw kan flitsen.

Oefening

U kunt de herlaadstatus zien aan het witte 'flitsklaar'-lampje dat brandt. Als het lampje met volledige sterkte brandt, is het apparaat klaar om opnieuw te flitsen. Dit duurt maximaal 2 seconden. Met wat oefening ontdekt u de juiste timing.

Huidcontact

Daarnaast moet het apparaat op de juiste manier op de huid staan om te voorkomen dat het in de lucht flitst. Dit is met name van belang bij lichaamsgebieden waar het bot dicht onder de huid ligt, zoals knieën en schenen. Hier moet u het apparaat mogelijk op verschillende manieren vasthouden om goed contact te maken met de huid.

De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: BRI953/00 , BRI954/00 , BRI950/00 , BRI956/00 , BRI959/00 . meer minder

Niet waar u naar op zoek bent?

Hebben we uw vraag zo beantwoord?

Zo niet, neem dan contact met ons op.