1
Producten

Lumea Prestige IPL - ontharingsapparaat

Met uniek gevormde opzetstukken, Precieze zones, lichaam, gezicht, Met SmartSkin-sensor, Zowel met als zonder snoer te gebruiken BRI953/00

Problemen oplossen

Hoe werkt de SmartSkin-sensor voor Lumea Prestige?

Het advies over de SmartSkin-sensor helpt u bij het kiezen van de juiste instelling. Raadpleeg het advies over de SmartSkin-sensor voor elk lichaamsgebied om de juiste instelling te gebruiken, omdat de huidskleur van lichaamsgebieden kan verschillen.

Hoe werkt het?

Druk op de SmartSkin-sensor (het pictogram met het vergrootglas) en plaats de Lumea op uw huid om de juiste instelling te selecteren. Het apparaat scant uw huid en de aanbevolen lichtintensiteit knippert wit om aan te geven welke intensiteiten kunt u gebruik op basis van uw huidskleur. Druk op de bevestigingsknop (V) om te bevestigen dat u de aanbevolen instelling wilt gebruiken, zodat u het apparaat kunt gebruiken. U kunt de lichtintensiteit ook handmatig instellen. Raadpleeg in dat geval de huids- en haarkleurtabel in de gebruiksaanwijzing. Deze tabel geeft de instellingen aan die bij de meeste gebruikers zorgt voor een comfortabele en effectieve instelling.

Ongemak

Lumea mag nooit pijnlijk zijn. Verlaag de lichtintensiteit als u ongemak ervaart. U doet dit door de aan/uitknop te gebruiken.

De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: BRI953/00 , BRI954/00 , BRI950/00 , BRI956/00 , BRI959/00 . meer minder

Niet waar u naar op zoek bent?

Hebben we uw vraag zo beantwoord?

Zo niet, neem dan contact met ons op.