1
Producten

Philips Sport audio player PSA260 256MB*

PSA260/05

Problemen oplossen

Kan de PSA-speler niet installeren.

  1. Installeer altijd eerst de software voordat u de speler aansluit op de PC. Plaats hiervoor de installatie-CD in het CD-ROM-station. Het installatiemenu wordt automatisch geopend.

  2. Selecteer in het installatiemenu de gewenste taal en het gewenste product. U kunt de benodigde toepassingen installeren door de instructies op uw computer te volgen.

  3. Selecteer in het installatiemenu INSTALL PHILIPS DIGITAL MEDIA MANAGER (PHILIPS DIGITAL MEDIA MANAGER INSTALLEREN) om de installatie van Philips DMM te starten. Selecteer vervolgens INSTALL MUSICMATCH SPECIALLY DESIGNED FOR PSA PLAYER (MUSICMATCH SPECIAAL ONTWIKKELD VOOR PSA-SPELER INSTALLEREN) om MUSICMATCH® JUKEBOX te installeren. Klik op het scherm op YES (JA) om de computer opnieuw op te starten wanneer dit wordt gevraagd. De software is nu geïnstalleerd.

  4. Sluit uw PSA-speler met de meegeleverde USB-kabel aan op de USB-poort van de computer.

  5. Er wordt een programma gestart en het apparaat wordt herkend als een USB-apparaat voor massaopslag en automatisch in Windows Verkenner als verwisselbare schijf aangeduid. U kunt nu PHILIPS DIGITAL MEDIA MANAGER of MUSICMATCH® JUKEBOX starten, uw favoriete muziek overbrengen en genieten van uw favoriete muziek op uw PSA-speler.

TIP: Mogelijk dient u Windows Verkenner te vernieuwen als de computer uw PSA-speler de eerste keer niet heeft herkend. Klik op het menu Beeld en selecteer Vernieuwen.

Tijdens de installatie van het stuurprogramma op Windows 98 Tweede Editie verschijnt mogelijk de wizard HARDWARE TOEVOEGEN op het scherm. Volg de aanwijzingen hieronder om de installatie te voltooien.

  1. Klik op VOLGENDE en volg de aanwijzingen op het scherm om het beste stuurprogramma te zoeken.

  2. Selecteer de optie EEN LOCATIE SPECIFICEREN en klik op BLADEREN om het pad te kiezen waarin u de software hebt geïnstalleerd. (De standaardlocatie is c:\Program Files\Philips\PSADMM\)

  3. Klik op VOLGENDE en volg de aanwijzingen op het scherm om de installatie te voltooien.

De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: PSA260/05 , PSA260/00 .

Niet waar u naar op zoek bent?