1
Producten

Philips Sport audio player ACT211 128MB*

ACT211/00C

Problemen oplossen

Installatieprobleem Musicmatch en USB-stuurprogramma.

Voor gebruikers van Windows 98 Tweede Editie/Windows 98 Gold/ME/2000/XP

 1. Installeer altijd eerst de software voordat u de speler aansluit op de PC. Plaats hiervoor de installatie-CD in het CD-ROM-station. Het installatiemenu wordt automatisch geopend.
 2. Selecteer in het installatiemenu de gewenste taal en het gewenste product. Er wordt een toepassing uitgevoerd om te controleren of er al eerder een stuurprogramma op uw computer is geïnstalleerd. Indien dit niet het geval is, wordt het stuurprogramma automatisch geïnstalleerd.
 3. Selecteer in het installatiemenu INSTALL Musicmatch® 8.0 (Musicmatch® 8.0 INSTALLEREN) om Musicmatch® Jukebox te installeren of selecteer INSTALL ONLY THE Musicmatch® PLUG IN (ALLEEN DE Musicmatch®-PLUGIN INSTALLEREN) als Musicmatch® Jukebox al op de computer is geïnstalleerd. Klik als u daarom wordt gevraagd op het scherm op YES (JA) om de computer opnieuw te starten. De software of plug-in is nu geïnstalleerd.
 4. Sluit uw PSA-speler met de meegeleverde USB-kabel aan op de USB-poort van de computer.
 5. Er wordt een programma gestart en het apparaat wordt herkend als een USB-apparaat voor massaopslag en automatisch in Windows Verkenner als verwisselbare schijf aangeduid. U kunt nu Musicmatch® JUKEBOX starten, uw favoriete muziek overbrengen en genieten van uw favoriete muziek op uw PSA-speler.

Tip: Mogelijk dient u Windows Verkenner te vernieuwen. Klik op het menu Beeld en selecteer Vernieuwen.

Tijdens de installatie van het stuurprogramma op Windows 98 Tweede Editie verschijnt mogelijk de wizard HARDWARE TOEVOEGEN op het scherm. Volg de aanwijzingen hieronder om de installatie te voltooien.

 1. Klik op VOLGENDE en volg de aanwijzingen op het scherm om het beste stuurprogramma te zoeken.
 2. Selecteer de optie EEN LOCATIE SPECIFICEREN en klik op BLADEREN om het pad te kiezen waarin u de software hebt geïnstalleerd. (De standaardlocatie is c:\program files\nike\psa128max, psa256max of psa200)
 3. Klik op VOLGENDE en volg de aanwijzingen op het scherm om de installatie te voltooien.

Als u Windows 98 gebruikt en de PSA-speler op de PC hebt aangesloten voordat u het stuurprogramma hebt geïnstalleerd, dient u mogelijk de volgende stappen uit te voeren om het stuurprogramma opnieuw te installeren:

 1. Koppel de speler los van de PC.
 2. Plaats de installatie-CD in het CD-ROM-station. Het installatiemenu wordt automatisch geopend.
 3. Selecteer uw voorkeurtaal en uw modelnummer om het stuurprogramma te installeren.
 4. Klik op INSTALL Musicmatch® 8.0 (Musicmatch® 8.0 INSTALLEREN) om MUSICMATCH® JUKEBOX te installeren of op INSTALL ONLY THE MUSICMATCH® PLUG IN (ALLEEN DE MUSICMATCH® PLUG-IN INSTALLEREN) als u Musicmatch® Jukebox al op uw computer hebt geïnstalleerd.
 5. Start de PC opnieuw als u daarom wordt gevraagd.
 6. Sluit de PSA-speler met de meegeleverde USB-kabel aan op de PC.
 7. Ga naar Deze Computer > Configuratiescherm > Systeem > Hardware > Apparaatbeheer. Kijk of er ergens een vermelding van uw apparaat staat met ernaast een geel uitroepteken “!”.
 8. Selecteer die vermelding, klik er met de rechtermuisknop op en klik op VERWIJDEREN om het onjuist geïnstalleerde stuurprogramma te verwijderen.
 9. De vermelding met het gele uitroepteken zou nu moeten verdwijnen. Klik nu op de knop VERNIEUWEN.
 10. De computer gaat nu zoeken naar nieuwe hardware. Klik op VOLGENDE om verder te gaan.
 11. Kies in de wizard Nieuwe hardware de optie voor het weergeven van een lijst van alle stuurprogramma's op een specifieke locatie zodat u het gewenste stuurprogramma kunt selecteren. Klik op VOLGENDE.
 12. Er wordt een lijst met apparaten weergegeven. Kies VASTESCHIJFCONTROLLERS en klik op VOLGENDE.
 13. Er wordt een lijst weergegeven met fabrikanten en producten. Kies VASTE SCHIJF.
 14. Er wordt een dialoogvenster weergegeven waarin u wordt gevraagd het pad op te geven naar de installatie-CD van de fabrikant. Typ “c:\windows\inf\other” als pad en klik op VOLGENDE.
 15. Selecteer USB-apparaat voor massaopslag onder Modellen en klik op VOLGENDE.
 16. Klik op VOLGENDE om verder te gaan en vervolgens op VOLTOOIEN om de installatie te voltooien.
 17. Tot slot worden de stuurprogramma's geïnstalleerd. De correct geïnstalleerde stuurprogramma's voor USB-massaopslag worden weergegeven onder VASTESCHIJFCONTROLLERS.
 18. Koppel de speler los van de PC.
 19. Start Windows Verkenner en controleer of uw PSA-speler wordt gedetecteerd door de computer en wordt weergegeven als verwisselbare schijf. Als dat niet het geval is, koppelt u de speler los van de PC en herhaalt u de stap 1 tot 18.
 20. U kunt nu muziek downloaden naar de PSA-speler.

Voor Mac OS-gebruikers

 1. Plaats de installatie-CD van de PSA-speler in het CD-ROM-station. Zorg ervoor dat de software en het stuurprogramma van de plug-in zijn geïnstalleerd en de computer is ingeschakeld voordat u de speler aansluit.
 2. Selecteer in het installatiemenu de gewenste taal en het gewenste product. Er wordt automatisch een toepassing uitgevoerd om te controleren of u een compatibel besturingssysteem hebt. Klik op INSTALL THE ITUNES PLUG IN (PLUG-IN VOOR ITUNES INSTALLEREN) en de installatie van het stuurprogramma van de plug-in voor iTunes start automatisch.
 3. Sluit de PSA-speler aan op uw computer. Mogelijk wordt het pictogram NAAMLOOS op het bureaublad weergegeven. U kunt nu muziek downloaden naar de PSA-speler.

De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: ACT211/00C , ACT215/00C , ACT215/05 , ACT211/05 , ACT211/05S . meer minder

Niet waar u naar op zoek bent?