1
Producten

Philips Micro jukebox HDD060 1.5GB

HDD060/05

Problemen oplossen

dmm.jar wordt weergegeven tijdens de installatie van DMM.

 1. Start de internetbrowser om naar de supportsite van Philips te gaan.

 2. Selecteer het land waarin u woont en de gewenste taal.

 3. Klik op de categorie Portable Entertainment (Draagbaar entertainment).

 4. Geef het typenummer van het product op, bijvoorbeeld hdd070, en druk op Enter.

 5. Klik aan de linkerkant onder Product support (Productondersteuning) op Software en ga naar beneden naar de categorie PC software (PC-software).

 6. Klik op het exe-bestand van de gewenste taal. Dit programma verwijdert de DMM en installeert automatisch de juiste versie van Musicmatch® Jukebox en de Device Manager (Apparaatbeheer).

 7. U kunt nu met Musicmatch® Jukebox muziek overbrengen op de GoGear Micro Jukebox. Sluit de Jukebox aan op de computer via de meegeleverde USB-kabel. Sluit de GoGear Micro Jukebox ook aan op het stroomnet. Start Musicmatch® Jukebox.

 8. Klik aan de linkerkant op Portable Device (Draagbare apparaten) om de Portable Device Manager (Beheer draagbare apparaten) te openen.

 9. Klik op Add (Toevoegen) om naar bepaalde tracks of afspeellijsten te zoeken, of om door de bestanden op de computer te bladeren. Als u de gewenste tracks hebt gevonden, markeert u de tracks of de afspeellijsten en klikt u op Add (Toevoegen). U kunt ook op Sync drukken als u alle tracks uit de bibliotheek of de tracks van bepaalde afspeellijsten wilt toevoegen aan het draagbare apparaat.

 10. Sluit Musicmatch® Jukebox als de overdracht is voltooid.

 11. Klik op het verwijderingssymbool op de taakbalk om de Jukebox stop te zetten en te verwijderen van het systeem. Wanneer een bericht u meldt dat het USB-apparaat van het systeem kan worden verwijderd, klikt u op OK.

 12. Koppel de Jukebox los van de PC en luister naar uw favoriete muziek op de HDD.

De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: HDD060/05 , HDD060/00 .

Niet waar u naar op zoek bent?