1
Producten

IntelliCare Stoomgenerator met stoom onder druk

Automatische Calc-Clean-functie, ECO GC9140/02

Problemen oplossen

Het apparaat werkt niet. Het warmt niet op en het blauwe lampje (automatische-Calc Clean) knippert en de stoomgenerator maakt geluid en piept.

Het automatische Calc-Clean-proces wordt uitgevoerd. Na enige tijd voert het apparaat automatisch het Calc-Clean-proces uit om kalk uit de stoomgenerator te verwijderen.

Wanneer het automatische Calc-Clean-proces wordt uitgevoerd, knippert het blauwe lampje van de automatische Calc-Clean-functie en hoort u korte piepjes en af en toe pompende en klikkende geluiden. (Controleer of er voldoende water in het waterreservoir zit. Als het waterreservoir leeg is, knippert het rode 'waterreservoir leeg'-lampje. Verwijder het waterreservoir en vul het bij met kraanwater.)

Wanneer het automatische Calc-Clean-proces ongeveer 2 minuten later is voltooid, stoppen de piepjes en knippert het rode lampje op de Calc-Clean-tank. Verwijder het waterreservoir en leeg de Calc-Clean-tank boven de gootsteen. Vul het waterreservoir en plaats het terug op de stoomgenerator. Het apparaat warmt op en binnen ongeveer 2 minuten is het klaar voor stoomstrijken. Wanneer de stoom de juiste temperatuur heeft bereikt, hoort u 2 piepjes en stopt het lampje op de stoomstandkeuzeknop met knipperen en gaat het branden. Druk op de stoomhendel voor stoomstrijken.

De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: GC9140/02 , GC9020/02 , GC9040/02 .

Niet waar u naar op zoek bent?

Hebben we uw vraag zo beantwoord?

Zo niet, neem dan contact met ons op.