Consumenten
Producten
Avance Collection Pastamachine

Avance Collection Pastamachine

500 g, 200 W, Verschillende soorten pasta HR2358/12

Problemen oplossen

Niet genoeg/geen pasta uit mijn Philips-pastamachine

Wanneer er geen pasta uit de machine komt, er te veel deegresten in de mengkom achterblijven of de kneedhaak van uw pastamachine de mix niet raakt, kunt u hieronder lezen hoe u dit oplost.

De bloem/water-verhouding is mogelijk niet correct

Controleer de bloem/water-verhouding: Per land kunnen er verschillen zijn in bloem. Als u volkorenbloem gebruikt, voegt u 5 ml extra water toe.

Er is te veel water gebruikt

Als u te veel water hebt gebruikt, trekt u de stekker uit het stopcontact en gooit u het deeg weg. Maak de pastamachine schoon en volg de gebruiksaanwijzing om opnieuw pasta te maken.

De hoeveelheid bloem is niet correct

Zorg ervoor dat u het recept volgt met behulp van een keukenweegschaal of de meegeleverde maatbeker voor bloem.

De vloeistof is te snel gegoten

Giet het water langzaam in het apparaat voor de beste resultaten.

Er zit nog wat deeg in de mengkom

Als er slechts een beetje deeg in de mengkom van uw pastamachine achterblijft, plaatst u dit meteen op de kneedhaak met een spatel en start u het programma voor alleen persen.

Om dit programma te kunnen gebruiken, moet u op de knop voor alleen persen drukken, en op de start/pauze-knop drukken voor extra persen. Dit programma duurt 3 minuten.

De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: HR2358/12 , HR2353/09 , HR2354/12 , HR2355/12 , HR2355/09 , HR2355/07 . meer minder

Niet waar u naar op zoek bent?