1
Producten

Avent Slimme babyfoon

Met SafeConnect-technologie, Voor smartphone en tablet, Compatibel met iOS en Android, Probeer nu de gratis app SCD860/01

Problemen oplossen

De verbinding met de Philips Avent slimme babyfoon blijft wegvallen

Controleer of het Wi-Fi-signaal sterk en stabiel genoeg is in de kamer waar de babyfoon is geplaatst. Dit kunt u doen door een snelheidstest-app te downloaden. Wanneer de download- en uploadsnelheid op de plaats van uw babyfoon lager is dan 2 Mbps, heeft dit een negatief effect op de verbinding. Een Wi-Fi-versterker verbetert uw Wi-Fi-signaalsterkte.

Als het Wi-Fi-statuslampje groen brandt en de verbinding nog steeds wordt verbroken, is er mogelijk een probleem met uw internetverbinding of smart device. Controleer de Wi-Fi-sterkte op uw smart device of controleer of uw 3G- of 4G-snelheid in orde is, door bijvoorbeeld een YouTube-video te bekijken.

Je Wi-Fi-verbinding testen

Controleer of het Wi-Fi-signaal in de kamer waar de Philips Avent slimme babyfoon is geplaatst sterk genoeg is. Voor het testen van de snelheid kun je een app downloaden in de App Store. De download- en uploadsnelheid moet op de plek waar je Philips Avent slimme babyfoon staat hoger zijn dan 2 Mbps voor een stabiele verbinding. Is de snelheid van je Wi-Fi-verbinding lager dan 2 Mbps? Een Wi-Fi-repeater is een goede oplossing voor het verbeteren van de Wi-Fi-signaalsterkte.

De verbinding met je smartphone testen

Als het Wi-Fi-statuslampje van je slimme babyfoon groen brandt en de verbinding toch steeds wordt onderbroken, ligt het probleem van de internetverbinding misschien bij je smartphone of tablet. Controleer de sterkte van het Wi-Fi-signaal op je smartphone of tablet. Controleer of je smartphone via 3G- of 4G-verbinding kan maken met de Philips Avent slimme babyfoon als de Wi-Fi-verbinding niet stabiel is.

De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: SCD860/01 , SCD870/26 , SCD860/26 .

Niet waar u naar op zoek bent?

Hebben we uw vraag zo beantwoord?

Zo niet, neem dan contact met ons op.