1
Producten

Jamie Oliver HomeCooker

1500 W, Roerhulpstuk, Stoomlaag HR1040/90

Problemen oplossen

Niet al het voedsel is gestoomd/gaar. Hoe los ik dit op?

  1. Sommige ingrediënten in de pan, in de stoommanden of op het stoomplateau zijn groter dan andere en/of moeten langer worden gestoomd/gekookt dan andere. Stel een langere stoom-/kooktijd in. Wanneer u de stoommanden en het stoomplateau tegelijk gebruikt, kunt u eenvoudig ingrediënten met verschillende stoomtijden bereiden.

  2. U hebt te veel voedsel in de stoommanden en op het stoomplateau geplaatst. Plaats de ingrediënten zodanig in de stoommanden en op het stoomplateau dat er wat ruimte tussen de ingrediënten is en dat een deel van de stoomopeningen vrij is zodat de stoom optimaal kan circuleren. Raadpleeg het receptenboek voor de juiste hoeveelheden.

  3. U hebt het deksel niet (of niet goed) op het apparaat geplaatst tijdens het stomen. Plaats het deksel goed op het apparaat wanneer u gaat stomen, anders ontsnapt er veel stoom en wordt het voedsel niet goed gestoomd.

  4. De temperatuur is niet hoog genoeg. Wacht tot het apparaat de juiste temperatuur heeft bereikt voordat u het voedsel stoomt.

De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: HR1040/90 , HR1050/90 , HR1051/30 .

Niet waar u naar op zoek bent?