1
Producten

Philips Satinelle Prestige Epilator HP6565/20 Delicate areas Cordless Rechargeable Wet & Dry use

HP6565/20

Problemen oplossen

Hoe gebruik ik mijn Philips-epilator voor intieme lichaamsdelen?

De schaamstreek bevat meer en dikkere haren dan andere delen van uw lichaam. Philips heeft speciaal voor dit gevoelige gebied een epilator ontworpen.

Hoe te gebruiken:

  1. Sta rechtop en plaats één been hoger dan het andere been (op bijvoorbeeld een stoel of de rand van het bad) zodat de huid wordt opgerekt.

  2. Trek de huid strak met twee vingers van uw vrije hand om de haren rechtop te laten staan.

Opmerking: Het verwijderen van haar en haarwortel is pijnlijk, maar uw huid went eraan. Hoe meer u epileert, hoe minder haren terugkomen en hoe minder pijnlijk de behandeling geleidelijk wordt.

Tips en trucs:

  • Wanneer u uw schaamstreek voor het eerst epileert, raden we u aan onder de douche of in bad te epileren; het water laat uw huid ontspannen en zorgt ervoor dat de behandeling minder pijnlijk is. Epileer niet nadat u lange tijd in een warm bad hebt gezeten; blootstelling aan warm water maakt de huid gevoeliger en kan leiden tot huidirritatie.

  • Wanneer u uw schaamstreek voor het eerst epileert, raden we u aan te beginnen de epilator in de bikinilijn te gebruiken. Werk vervolgens langzaam naar beneden om aan het gevoel te wennen.

  • Als u droog epileert, epileer dan vlak nadat u een bad of douche hebt genomen; uw huid is dan zachter. Zorg ervoor dat uw huid geheel droog is wanneer u begint met epileren.

  • Spuit eventueel kalmerend thermaal water op uw schaamstreek voordat u epileert. Laat de huid eerst drogen en dep de huid vervolgens met een handdoek om resterend vocht op te nemen. Het effect van thermaal water is afhankelijk van de kalmerende werking van mineralen en spoorelementen.

  • U kunt uw huid vooraf koelen met een koelzak; een koele huid is minder gevoelig. Dep uw huid droog met een handdoek als u droog wilt epileren.

  • Zorg ervoor dat uw huid volledig schoon en vrij van olie/vet is. Breng geen crème aan op uw huid voordat u begint met epileren.

  • We raden u aan 's avonds te epileren, omdat huidirritatie meestal tijdens de nacht verdwijnt

De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: HP6565/20 , HP6565/00 .

Niet waar u naar op zoek bent?

Hebben we uw vraag zo beantwoord?

Zo niet, neem dan contact met ons op.