1
Producten

Avent Digitale videobabyfoon

Privacy en veiligheid (A-FHSS), 2, 7 inch kleurenscherm, Slaapliedjes en terugspreekfunctie SCD620/01

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen de verschillende gebruikersmodi op de ouderunit: VIDEO, AUDIO, VOX en ECO?

Zie de onderstaande lijst voor uitleg over de beschikbare modi op de babyfoon.

  • VIDEO-modus: het scherm en geluid van de ouderunit zijn altijd ingeschakeld.
  • AUDIO-modus: alleen het geluid wordt geactiveerd. Het display van de ouderunit wordt uitgeschakeld als de AUDIO-modus wordt geactiveerd. Het LINK-lampje geeft aan dat de ouderunit nog is ingeschakeld en er een verbinding is met de babyunit. Alleen SCD630: de geluidsniveaulampjes boven het scherm worden groen wanneer de babyunit geluid laat horen. Alle normale communicatie met de babyunit is mogelijk via de knoppen voor de terugspreekfunctie, het slaapliedje, het menu en de gevoeligheidsinstellingen.
  • VOX-modus: het display en geluid van de ouderunit worden uitgeschakeld als er gedurende 20 seconden geen geluid (of onvoldoende geluid boven de gevoeligheidsinstelling) wordt gedetecteerd. Zowel beeld en geluid worden onmiddellijk geactiveerd wanneer de baby huilt en de gevoeligheidsdrempel wordt overschreden. Wanneer het geluid onder de geluidsdrempel daalt, blijft de video gedurende 20 seconden actief. Als een van de bedieningsknoppen (voor helderheid of volume) wordt ingedrukt, wordt op het apparaat gedurende circa 5 seconden een videobeeld weergegeven. Ook het slaapliedjesmenu is toegankelijk.
  • ECO-modus: het beeld en geluid van de ouderunit worden uitgeschakeld wanneer gedurende 20 seconden geen geluid wordt gedetecteerd. De ECO-modus vermindert het energieverbruik tijdens rustige perioden terwijl jij contact houdt met je baby. In de ECO-modus brandt het ECO-LED-lampje groen en werkt het apparaat met een andere verbindingsmodus. In de ECO-modus gebruikt de ouderunit geen continue radiofrequentieverbinding maar het 2-seconden-PING-mechanisme om de verbinding met de babyunit te controleren. Daarom gebruikt de babyunit ook in de ECO-modus minder stroom.

De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: SCD620/01 , SCD630/01 , SCD625/26 , SCD620/26 , SCD630/26 . meer minder

Niet waar u naar op zoek bent?

Hebben we uw vraag zo beantwoord?

Zo niet, neem dan contact met ons op.