1
Producten

Avent Digitale videobabyfoon

Privacy en veiligheid (A-FHSS), 3, 5 inch kleurenscherm, 2x zoom, Slaapliedjes, nachtlampje, temp., Terugspreekfunctie en vibratiemodus SCD630/01

Problemen oplossen

Nachtlampje van mijn Philips Avent-babyfoon inschakelen

Je kunt het nachtlampje inschakelen door op de nightlight-knop op de babyunit van je Philips Avent-babyfoon te drukken. Ontdek waar de nightlight-knop op de babyfoon zich bevindt.

Schakel het nachtlampje van je DECT-babyfoon in

De nightlight-knop van de Philips Avent DECT-babyfoon bevindt zich op de babyunit. Je kunt op het nachtlampje zelf drukken om het nachtlampje in of uit te schakelen.

Nightlight-knop op Philips Avent DECT-babyfoon

Schakel het nachtlampje van je beeldbabyfoon in

Druk op de knop om het nachtlampje in te schakelen. Het nachtlampje wordt niet automatisch uitgeschakeld. Om het nachtlampje uit te schakelen, druk je nogmaals op de nightlight-knop.

Nightlight-knop op Philips Avent-beeldbabyfoon

Schakel het nachtlampje van je slimme babyfoon in

De nightlight-knop van je Philips Avent slimme babyfoon bevindt zich aan de bovenkant van de babyunit. Je kunt ook het nachtlampje bedienen en de instellingen voor het nachtlampje wijzigen in de app uGrow. Tik op het pictogram voor instellingen rechtsonder in de hoek om de kleur of de timer van het nachtlampje aan te passen.

Nightlight-knop op Philips Avent slimme babyfoon

De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: SCD630/01 , SCD630/26 , SCD860/01 , SCD565/22 , SCD860/26 , SCD580/01 , SCD560/00 , SCD570/00 , SCD580/00 . meer minder

Niet waar u naar op zoek bent?

Hebben we uw vraag zo beantwoord?

Zo niet, neem dan contact met ons op.