1
Producten

Avent Essentiële babyvoedingmaker

Stomen, mixen en serveren, Gezond stomen, Maaltijden in een handomdraai SCF862/02

Veelgestelde vragen

Worden bij de Philips-babyvoedingmaker recepten geleverd?

Ja, onze Philips Avent-babyvoedingmakers worden geleverd met enkele recepten. Ontdek hoe je het meeste uit je Philips Avent-babyvoedingmaker haalt.

Philips Avent 4-in-1 gezonde babyvoedingmaker

Het receptenboekje dat is meegeleverd bij de Philips Avent 4-in-1 gezonde babyvoedingmaker bevat professioneel advies over babyvoeding van een kinderdiëtiste en kinderpsycholoog met 16 verschillende recepten voor de verschillende fasen van babyvoeding.

Scan de QR-code op de achterkant van het receptenboekje met een QR-decoderapp voor snelle toegang tot de downloadkoppeling in de App Store.

Je kunt ook Philips 'Easy Weaning' in de App Store downloaden, of de QR-code op de verpakking scannen met een app die je meteen naar de koppeling in de App Store leidt.

Opmerking: De app heeft alleen een iOS-versie.

Philips Avent Essential babyvoedingmaker

De Philips Avent Essential-babyvoedingmaker wordt geleverd met enkele recepten in een app met professioneel advies over babyvoeding van een diëtiste. Op dit moment zijn er 8 verschillende recepten geschikt voor de diverse fasen van babyvoeding.

Scan de QR-code en download de Philips Easy Weaning-receptenapp (alleen voor iOS).

Philips Avent 2-in-1 gezonde babyvoedingmaker

Ja, het product wordt geleverd met een receptenboekje met daarin professioneel advies over babyvoeding van een kinderdiëtiste en een kinderpsycholoog met 12 verschillende recepten voor de diverse fasen van babyvoeding.

Scan de QR-code en download de Philips Easy Weaning-receptenapp (alleen voor iOS).

De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: SCF862/02 , SCF875/02 .

Niet waar u naar op zoek bent?

Hebben we uw vraag zo beantwoord?

Zo niet, neem dan contact met ons op.