1
Producten

Philips MiniVac Stick vacuum cleaner FC6132/02 Corded 2in1: stick&handheld Bagless Cyclonic 900W 3-stage HEPA filtration

FC6132/02

Problemen oplossen

De zuigkracht van mijn Philips MiniVac 2-in-1-stofzuiger is laag

Als de zuigkracht van uw Philips MiniVac 2-in-1-stofzuiger laag is, kan dit probleem waarschijnlijk gemakkelijk worden verholpen. Ontdek hoe u de prestaties van de kruimelzuiger kunt verbeteren.

Mogelijke oorzaken

  1. Het stofvak is vol
  2. Het filter is verstopt
  3. Het mondstuk of andere accessoires zijn verstopt.

Oorzaak 1: Het stofvak is vol

Druk op de ontgrendelknop van het mondstuk om het afneembare mondstuk te verwijderen. Schud vervolgens de inhoud van het stofvak in een vuilnisbak.

Voor een grondige reiniging drukt u op de ontgrendelknop van het stofvak om het stofvak te verwijderen. Haal de filterunit eruit en maak het stofvak schoon.

Oorzaak 2: Het filter is verstopt

Om optimale zuigprestaties te handhaven, raden wij aan dat u de filters iedere 2 tot 4 weken reinigt.

Verwijder het stofvak en haal de filterunit uit het stofvak. Verwijder het buitenfilter.

Maak het binnen- en buitenfilter schoon met het schoonmaakborsteltje. Als het filter echt vuil is, reinigt u het filter met koud of lauw water. De filters zijn niet vaatwasmachinebestendig. Plaats de filtereenheid nooit terug wanneer de filters nog vochtig zijn. Dit beschadigt het apparaat.

Oorzaak 3: Het mondstuk of andere accessoires zijn verstopt.

Om de afneembare zuigmond te reinigen, drukt u op de ontgrendelknop en verwijdert u de zuigmond van het apparaat.

De zuigmond kan worden gereinigd in warm water met een beetje afwasmiddel. De zuigmond en de andere accessoires zijn niet vaatwasmachinebestendig. Zorg ervoor dat de zuigmond droog is voordat u deze weer op het apparaat bevestigt. Controleer ook de andere accessoires die bij de stofzuiger worden geleverd of deze niet zijn verstopt.

Als de bovenstaande oplossingen het probleem niet verhelpen, neem dan contact op met Philips Consumer Care. Het telefoonnummer van het Philips Consumer Care Center in uw land vindt u onder 'Contact' of 'Klantenservice' op de ondersteuningspagina van deze site.

De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: FC6132/02 .

Niet waar u naar op zoek bent?

Hebben we uw vraag zo beantwoord?

Zo niet, neem dan contact met ons op.