1
Producten

Lumea Essential IPL Lichtontharing

Voor gebruik op lichaam en gezicht, Behandeling onderbenen in 13 minuten, > 200.000 lichtflitsen, Compact ontwerp met snoer + etui SC1985/00

Veelgestelde vragen

Is Philips Lumea veilig voor mij en mijn huid?

Ja. Bij Philips staat uw veiligheid voorop. Philips Lumea is in samenwerking met vooraanstaande dermatologen ontwikkeld en voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften voor thuisgebruik.

IPL-technologie (Intense Pulsed Light)

Philips Lumea Comfort en Essential werken met een innovatieve, op licht gebaseerde technologie die IPL (Intense Pulsed Light) wordt genoemd en is afgeleid van de technologie die in professionele schoonheidssalons wordt gebruikt.

Philips heeft deze technologie zodanig aangepast dat u het product veilig thuis kunt gebruiken. Bij de ontwikkeling van dit baanbrekende ontharingssysteem heeft Philips nauw samengewerkt met vooraanstaande dermatologen. Ruim tien jaar lang hebben we uitgebreid consumentenonderzoek naar IPL-technologie gedaan met meer dan 2000 vrouwen.

Veiligheid staat voorop

Philips Lumea zorgt ervoor dat flitsen alleen kan in contact met de huid. Dankzij het geïntegreerde UV-filter heeft het licht alleen invloed op de haar, niet op de huid. Als uw huid te donker is, voorkomt de huidskleursensor dat het apparaat flitsen afgeeft. Wij raden u aan de Lumea altijd in een goed verlichte kamer te gebruiken.

Bijwerkingen

Bijwerkingen en complicaties, hoewel mogelijk, zijn zeer onwaarschijnlijk zolang Philips Lumea volgens de instructies en voorschriften in de gebruiksaanwijzing wordt gebruikt.

De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: SC1985/00 , SC1996/00 , SC1981/00 , SC1982/00 , SC1982/11 . meer minder

Niet waar u naar op zoek bent?

Hebben we uw vraag zo beantwoord?

Zo niet, neem dan contact met ons op.