1
Producten

Robotstofzuiger

Systematisch kaartsysteem, Systeem met reiniging in 3 fasen, Automatisch terug naar het basisstation, 100 min. gebruikstijd FC9910/01

Problemen oplossen

Mijn Philips HomeRun-robot gaat vanzelf stofzuigen

Als uw Philips HomeRun-robotstofzuiger vanzelf begint te stofzuigen, kan dit verschillende oorzaken hebben. Ontdek hieronder hoe u dit eenvoudig kunt oplossen.

De oplaadbare accu raakt leeg tijdens het schoonmaken

Als de oplaadbare accu van de Philips HomeRun-robot bijna leeg is tijdens het stofzuigen in de AUTO- of CLIMB-reinigingsmodus, gaat het apparaat automatisch terug naar het basisstation om te worden opgeladen. Zodra de accu is opgeladen, keert het apparaat terug naar de plek waar het was gestopt en wordt het stofzuigen hervat.

Uw Philips HomeRun-robot stoppen:

druk op de aan-uitknop wanneer het apparaat het basisstation heeft verlaten en druk op de basisknop op de afstandsbediening om het apparaat terug naar het basisstation te sturen.

De timer is ingesteld

Als de timer op uw Philips HomeRun-robot is ingesteld, is de timeraanduiding zichtbaar op het display en begint het apparaat met stofzuigen op de ingestelde tijd.

Uw Philips HomeRun-robot stoppen:

Druk op de aan-uitknop en op de basisknop op de afstandsbediening om het apparaat terug naar het basisstation te sturen.

To remove the set cleaning time:

  1. Press the timer button on the remote control. The set time becomes visible on the display.
  2. Press the timer button again to make the set time disappear from the display and press the enter button to confirm.

Als uw Philips HomeRun-robot automatisch begint te stofzuigen en dit niet wordt veroorzaakt door een van de bovenstaande situaties, moet u het apparaat laten onderzoeken. Please contact us for further assistance.

De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: FC9910/01 .

Niet waar u naar op zoek bent?

Hebben we uw vraag zo beantwoord?

Zo niet, neem dan contact met ons op.