1
Producten

PowerPro Aqua Systeem voor stofzuigen en dweilen

3-in-1, Stofzuiger, dweil en kruimelzuiger, 18 V FC6405/01

Veelgestelde vragen

Kan ik vloerreiniger/warm water voor de PowerPro Aqua gebruiken?

Ja, u kunt een vloeibare vloerreiniger of lauw water gebruiken voor de Philips PowerPro Aqua. Lees verder voor een aantal eenvoudige tips en trucs.

Kan ik een vloeibare vloerreiniger toevoegen aan het water in het waterreservoir?

Ja, u kunt een kleine hoeveelheid transparante vloeibare vloerreiniger toevoegen aan het water in het waterreservoir. Wij raden geen specifieke vloeibare vloerreiniger aan. Gebruik een vloerreiniger die kan worden verdund met water. Gebruik een vloerreiniger die weinig of niet schuimt en die geschikt is voor uw harde vloer.

Opmerking: Giet nooit was, olie, ontkalker of vloeronderhoudsmiddelen die niet kunnen worden verdund in het waterreservoir en laat het apparaat deze vloeistoffen niet opnemen om te voorkomen dat het apparaat beschadigd raakt.

Vloeibare vloerreiniger toevoegen aan het waterreservoir

Als u een vloeibare vloerreiniger wilt gebruiken, vult u het waterreservoir eerst met water. Raadpleeg de verpakking van de vloerreiniger voor de juiste hoeveelheid. Omdat het waterreservoir een capaciteit van 0,2 l heeft, hoeft u slechts enkele druppels toe te voegen.

Kan ik het waterreservoir vullen met warm water?

Ja, u kunt het waterreservoir vullen met lauw/warm water tot 50 °C of met koud water.

De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: FC6405/01 , FC6404/01 , FC6400/01 , FC6401/01 , FC6402/01 . meer minder

Niet waar u naar op zoek bent?

Hebben we uw vraag zo beantwoord?

Zo niet, neem dan contact met ons op.