1
Producten

DailyDuo Steelstofzuiger

2-in-1 steelstofzuiger en kruimelzuiger, Zonder zak, cyclonisch, Batterij van 16, 8 V, HEPA-filtering met twee fasen FC6161/02

Problemen oplossen

De Philips DailyDuo-stofzuiger start niet

Als de stofzuiger niet inschakelt, controleer dan altijd eerst of het apparaat op de juiste wijze is opgeladen.

Zie hieronder voor alle mogelijke oorzaken waarom het apparaat niet goed of helemaal niet is opgeladen

Mogelijke oorzaken en oplossingen:

1. De adapter is niet goed aangesloten

Controleer of u de adapter goed in het stopcontact hebt gestoken. Als dit niet het geval is, wordt de stofzuiger niet opgeladen.

De adapter aansluiten

2. De stofzuiger is niet goed op de oplader geplaatst

Zorg er altijd voor dat u de stofzuiger goed op de oplader plaatst. Als de stofzuiger goed is geplaatst, gaat het oplaadlampje branden om aan te geven dat het apparaat wordt opgeladen. Wanneer het apparaat volledig is opgeladen, gaat het oplaadlampje uit.

Opmerking: U kunt het apparaat op het oplaadstation laten staan, zelfs wanneer het helemaal is opgeladen. Iedere 5 minuten gaat het oplaadlampje 3 seconden branden. Dit duidt aan dat het apparaat controleert of de batterijen nog steeds volledig zijn opgeladen.

Opmerking: Als u het apparaat op het oplaadstation zet terwijl het is ingeschakeld, schakelt het apparaat na 2 seconden automatisch uit.

De stofzuiger op de oplader plaatsen

3. De contactpunten zijn vuil

De contactpunten op de steelunit en/of de kruimelzuiger kunnen vuil zijn of niet goed contact maken. Maak ze schoon met een droge doek en plaats de kruimelzuiger vervolgens in de steelunit.

Opmerking: Beweeg de kruimelzuiger een paar keer een stukje naar links en rechts tot u een klik hoort wanneer u de kruimelzuiger in de steelunit plaatst.

De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: FC6161/02 , FC6161/05 , FC6161/01 .

Niet waar u naar op zoek bent?

Hebben we uw vraag zo beantwoord?

Zo niet, neem dan contact met ons op.