1
Producten

DailyDuo Steelstofzuiger

2-in-1 steelstofzuiger en kruimelzuiger, Zonder zak, cyclonisch, Batterij van 16, 8 V, HEPA-filtering met twee fasen FC6161/02

Problemen oplossen

De Philips DailyDuo-stofzuiger zuigt niet goed

Als de Philips DailyDuo-stofzuiger niet goed zuigt, is er mogelijk een eenvoudige oplossing. Ontdek hoe u de prestaties ervan kunt verbeteren.

Zie hieronder voor alle mogelijke oorzaken van een verlies van zuigkracht en controleer of een van deze redenen van toepassing is op uw apparaat

Mogelijke oorzaken:

  1. Het stofvak is vol
  2. Het filter is vuil
  3. Het mondstuk, de borstelrol of andere accessoires zitten verstopt
  4. Het gewricht van het vloermondstuk kan worden geblokkeerd door grote vuildeeltjes

Oorzaak 1: Het stofvak is vol

Leeg het stofvak. Druk op de ontgrendelknop van het mondstuk om het afneembare mondstuk te verwijderen. Schud vervolgens de inhoud van het stofvak in een vuilnisbak.

Druk voor een grondige schoonmaakbeurt op de ontgrendelknop van het stofvak om het stofvak te verwijderen. Haal de filterunit eruit en maak het stofvak schoon.

Het stofvak schoonmaken

Oorzaak 2: Het filter is vuil

Om optimale zuigprestaties te handhaven, raden wij aan dat u de filters iedere 2 tot 4 weken reinigt.

Verwijder het stofvak en haal de filterunit uit het stofvak. Verwijder het buitenfilter. Maak het binnen- en buitenfilter schoon met een borstel of een gewone stofzuiger. Als het filter echt vuil is, reinigt u het filter met koud of lauw water.
Opmerking: Plaats de filterunit nooit terug als de filters nog nat zijn. Natte filters kunnen het apparaat beschadigen.

Het filter schoonmaken

Oorzaak 3: Het mondstuk, de borstelrol of andere accessoires zitten verstopt

Om de afneembare zuigmond te reinigen, drukt u op de ontgrendelknop en verwijdert u de zuigmond van het apparaat. De zuigmond kan worden gereinigd in warm water met een beetje afwasmiddel. Zorg ervoor dat de zuigmond droog is voordat u deze weer op het apparaat bevestigt. Controleer ook de andere accessoires die bij de stofzuiger worden geleverd of deze niet zijn verstopt.

U kunt de borstelrol op twee manieren schoonmaken: Knip met een schaar haren enz. weg die zich om de borstelrol hebben verzameld. U kunt de borstelrol helemaal verwijderen om het schoonmaken te vereenvoudigen. U kunt de borstelrol schoonmaken met water. Verwijder de borstelrol dan wel eerst uit de vloerzuigmond!

Verstopte accessoires schoonmaken

Oorzaak 4: Het gewricht van het vloermondstuk wordt mogelijk geblokkeerd door grote vuildeeltjes

Controleer of het gewricht van het vloermondstuk niet wordt geblokkeerd door grote vuildeeltjes. Druk op de ontgrendelknop voor het vloermondstuk om de steel los te maken van het vloermondstuk en verwijder grote vuildeeltjes van het gewricht.

Als de bovenstaande oplossingen het probleem niet verhelpen, neem dan contact op met Philips Consumer Care.

Schoonmaakinstructies

De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: FC6161/02 , FC6161/05 , FC6161/01 .

Niet waar u naar op zoek bent?

Hebben we uw vraag zo beantwoord?

Zo niet, neem dan contact met ons op.