1
Producten

SENSEO® Switch Pad- en filterkoffiezetapparaat

Pad- en filterkoffiemachine, DualBrew-technologie, Thermische kan, Kasjmiergrijs HD6591/20

Problemen oplossen

Mijn SENSEOⓇ Switch koffiezetapparaat lekt uit de tuit

Als u merkt dat er koffie of water lekt uit uw SENSEO® Switch koffiezetapparaat, kan dit probleem mogelijk eenvoudig worden opgelost. Gebruik deze mogelijke oorzaken en oplossingen om het probleem zelf op te lossen.

Er druppelt water tijdens het opwarmen

U merkt misschien dat er water druppelt uit de koffietuit tijdens het opwarmen. Dit is normaal en heeft geen invloed op de koffiesmaak.

Waar het lek is opgemerkt op de SENSEO Switch HD7892

De koffiecollector ontbreekt

Gebruik altijd de koffiecollector wanneer u het SENSEOⓇ Switch-koffiezetapparaat gebruikt. Zonder de koffiecollector kan er water lekken bij de koffietuit.

koffiecollector senseo switch

De koffietuit ontbreekt

Controleer of u de koffietuit voor de padhouder hebt gebruikt. Zonder koffietuit voor de padhouder kan er water lekken bij de tuit.

senseo switch koffietuit ontbreekt

De koffiepad niet goed geplaatst

Plaats de koffiepads met de bolle zijde naar beneden in het midden van de padhouder om te zorgen dat de koffie goed doorstroomt.

senseo switch coffee pad plaatsing

Rubberen afdichting zit vast

Zorg ervoor dat de rubberen afdichtring goed is geplaatst op de rand van de waterverdeelschijf.

senseo switch rubberen afdichtring

De padhouder is verstopt

Maak de zeef in het midden van de padhouder schoon met een borstel en warm water of reinig deze in de vaatwasmachine. Als de zeef nog steeds verstopt is, ontkalkt u de padhouder door deze in een ontkalkingsoplossing te plaatsen en 30 minuten te laten weken.

senseo switch de padhouder schoonmaken

De koffietuit zit verstopt

Neem de koffietuit van uw SENSEO® Switch koffiezetapparaat en maak alle onderdelen schoon met warm water of reinig ze in de vaatwasmachine. Als geen van deze oplossingen het probleem verhelpt, kunt u met ons contact opnemen voor verdere assistentie.

De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: HD6591/20 , HD6591/40 , HD6592/00 , HD6592/60 , HD6592/80 , HD6596/50 , HD7892/00 , HD7892/60 , HD7892/80 . meer minder

Niet waar u naar op zoek bent?

Hebben we uw vraag zo beantwoord?

Zo niet, neem dan contact met ons op.