1
Producten

Avent uGrow-app voor gezonde baby's

Android en iOS SCD888/26

Veelgestelde vragen

Worden de gegevens over mijn baby veilig opgeslagen in de Avent uGrow-app?

Als het gaat om de privacy en veiligheid van je kleintje, kun je niet voorzichtig genoeg zijn. Bij uGrow nemen we de privacy van jou en je baby serieus.

Uiteenlopende beveiligingstechnieken

Daarom gebruiken we verschillende beveiligingstechnologieën en best practice-methoden om je gegevens te beschermen tegen verlies, misbruik of ongeoorloofde toegang.

We passen bijvoorbeeld toegangsbeheer toe en maken gebruik van firewalls en beveiligde servers. We coderen ook bepaalde typen gegevens, zoals financiële informatie en andere gevoelige gegevens

Een speciale opmerking voor ouders:

Hoewel de uGrow-app niet is bedoeld voor kinderen jonger dan 16 jaar, voldoen wij aan de wetgeving indien er toestemming is vereist van een ouder of voogd voor het verzamelen, gebruiken of vrijgeven van de persoonlijke gegevens van een kind.

Als jij als ouder of voogd ontdekt dat jouw kind zijn of haar persoonlijke gegevens aan ons heeft doorgegeven en jonger is dan 16 jaar, neem dan contact met ons op via privacy@philips.com. Op verzoek kunnen we de gegevens permanent uit onze bestanden verwijderen.

De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: SCD888/26 .

Niet waar u naar op zoek bent?

Hebben we uw vraag zo beantwoord?

Zo niet, neem dan contact met ons op.