1
Producten

SENSEO® Viva Café Plus Koffiezetapparaat

Verstelbare metalen tuit, Champagne, Instelbare sterkte, Onmiddellijk starten HD7828/12

Problemen oplossen

Waarom zet mijn SENSEO alleen halve koppen koffie?

Is dit de eerste keer dat u uw SENSEO® gebruikt?

Zo ja, controleer dan of de spoelprocedure goed is uitgevoerd. Met de spoelprocedure wordt de binnenkant van de SENSEO® gereinigd en wordt de boiler met water gevuld.

Als dit niet de eerste keer is dat u uw SENSEO® apparaat gebruikt, controleer dan het volgende.

Is de sterkte en/of het volume juist ingesteld?

Stel de juiste sterkte en/of het juiste volume in.

Sterkte selecteer SENSEO-modellen

Is de padhouder schoon?

Voor een goede kop SENSEO® is het belangrijk dat u schone padhouders gebruikt. Het midden van de padhouder bevat een zeef. Zorg ervoor dat de zeef niet verstopt zit. Wanneer de opening in het midden van de zeef verstopt is, gebruikt u een afwasborstel om de opening te ontstoppen.

Tip: U kunt de opening ook ontstoppen door de padhouder 15 – 30 minuten in een lauwwarm ontkalkingsoplossing met citroenzuur te leggen.

Padhouder schoonmaken met het borsteltje

Is het volume van de kop in de loop der tijd kleiner geworden?

Als u merkt dat het volume van een kop in de loop der tijd is afgenomen, moet het apparaat worden ontkalkt. Het apparaat moet ten minste elke 3 maanden worden ontkalkt. Hierdoor behoudt u een maximaal volume voor een kop.

Als het probleem niet wordt verholpen door de bovenstaande oplossingen, raden we u aan contact op te nemen met het Philips Consumer Care Center in uw land.

De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: HD7828/12 , HD7828/80 , HD7828/50 , HD7828/51 , HD7864/11 , HD7864/61 , HD7828/10 , HD7828/11 . meer minder

Niet waar u naar op zoek bent?

Hebben we uw vraag zo beantwoord?

Zo niet, neem dan contact met ons op.