1
Producten

SENSEO® Milk Twister Melkopschuimer

Antikleeflaag, Capaciteit van 120 ml melk, Genoeg voor 2 cappuccino's, Voor warm en koud schuim CA6500/10

Problemen oplossen

Waarom maakt mijn melkopschuimer minder melkschuim?

Dit probleem kan verschillende oorzaken hebben. Controleer alle mogelijke oorzaken en oplossingen voor uw apparaat.

Mogelijke oorzaken en oplossingen:

1) De opschuimspiraal is niet bevestigd.
Controleer of de opschuimspiraal is bevestigd aan de opschuimpen als u melkschuim wilt maken. Als de opschuimspiraal niet is bevestigd, kunt u geen melkschuim maken.

2) U gebruikt te weinig melk.
Gebruik meer melk dan het aangegeven minimum. Er staat een MIN-aanduiding in de melkkan. Zorg ervoor dat de melk in de kan boven deze aanduiding komt wanneer u de melk gaat opschuimen.

3) De melkkan en opschuimspiraal zijn niet schoon.
Maak de binnenkant van de melkkan, het deksel en de opschuimspiraal na elk gebruik schoon met warm water. Gebruik een zachte doek of een zachte borstel en een beetje afwasmiddel als de onderdelen erg vies zijn.

4) U hebt een soort of merk melk gebruikt waarmee u geen melkschuim van goede kwaliteit kunt maken.
U kunt elke soort melk gebruiken die u lekker vindt. Verschillende soorten en merken melk leiden echter tot verschillende hoeveelheden schuim en verschillende kwaliteit.
Tip: Voor het beste resultaat raden wij u aan halfvolle of volle koeienmelk te gebruiken op koelkasttemperatuur, tussen 5-8 ºC.

5) Het apparaat is nog te warm om melk op te schuimen. Wacht en laat het apparaat enkele minuten afkoelen.
De melkkan moet enkele minuten afkoelen voordat u weer warm melkschuim of warme melk kunt maken. Zolang de melkkan nog warm is, zorgt de temperatuurbegrenzer ervoor dat u het apparaat niet kunt gebruiken. U kunt de melkkan vullen met koud water om deze sneller te laten afkoelen.

Als de bovenstaande oplossingen het probleem niet verhelpen, neem dan contact op met het Philips Consumer Care Center in uw land.

opschuimspiraal

De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: CA6500/10 , CA6500/30 , CA6502/65 , CA6500/01 , CA6502/61 , CA6502/62 , CA6500/62 , CA6500/12 , CA6500/60 . meer minder

Niet waar u naar op zoek bent?

Hebben we uw vraag zo beantwoord?

Zo niet, neem dan contact met ons op.