1
Producten

SENSEO® Milk Twister Melkopschuimer

Antikleeflaag, Capaciteit van 120 ml melk, Genoeg voor 2 cappuccino's, Voor warm en koud schuim CA6500/10

Problemen oplossen

Mijn SENSEO® melkopschuimer schuimt niet goed

Het kan gebeuren dat het melkschuim van uw SENSEO® melkopschuimer niet aan uw verwachtingen voldoet. Let op dat de SENSEO-melkopschuimer niet iedere melk kan op schuimen. De melkopschuimer zorgt altijd voor een optimale melk/schuimverhouding. Probeer deze mogelijke oorzaken en oplossingen als dit niet het geval is.

De opschuimspiraal is niet bevestigd

Controleer of de opschuimspiraal aan de staaf is bevestigd. Het is niet mogelijk om zonder de opschuimspiraal melkschuim te maken.

de opschuimspiraal bevestigen

U gebruikt te weinig melk

Vul de melkkan altijd boven de minimum-indicator om ervoor te zorgen dat u geweldig melkschuim krijgt. De minimum-indicator bevindt zich aan de binnenkant van de kan.

De SENSEO® melkopschuimer is vies

Demonteer en reinig alle onderdelen regelmatig om ervoor te zorgen dat u geweldig melkschuim krijgt. Besteed tijdens het schoonmaken extra aandacht aan de opschuimspiraal:

  1. Haal de opschuimspiraal, staaf en het deksel van elkaar los
  2. Spoel de melkkan onder de kraan met warm water schoon
  3. Spoel de opschuimspiraal, spindel en het deksel onder de kraan met warm water schoon of reinig alle onderdelen in de vaatwasmachine
  4. Veeg de voet indien nodig met een vochtige doek schoon

U kunt de onderstaande afbeelding gebruiken om te zien hoe u de melkopschuimer moet schoonmaken.

De SENSEO-melkopschuimer schoonmaken

U gebruikt niet de juiste melk

Als de melk niet schuimt zoals u wilt, kunt u een andere soort of een ander merk melk proberen. Wij adviseren u om halfvolle koemelk te gebruiken op koelkasttemperatuur voor de beste opschuimresultaten.

De SENSEO® melkopschuimer moet eerst afkoelen

De aan-uitknop knippert om aan te geven dat de SENSEO® melkopschuimer eerst moet afkoelen voordat u deze weer kunt gebruiken. Zorg ervoor dat u de melkopschuimer een paar minuten laat afkoelen. Tip: U kunt de melkkan vullen met koud water om deze sneller te laten afkoelen.

Als geen van deze oplossingen het probleem verhelpt of als de aan-uitknop blijft knipperen, kunt u met ons contact opnemen voor verdere assistentie.

De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: CA6500/10 , CA6500/30 , CA6502/65 , CA6500/01 , CA6502/61 , CA6502/62 , CA6500/62 , CA6500/12 , CA6500/60 . meer minder

Niet waar u naar op zoek bent?

Hebben we uw vraag zo beantwoord?

Zo niet, neem dan contact met ons op.