0

Winkelwagen

Er bevinden zich momenteel geen artikelen in uw winkelmandje.

    Zomerse meloenbruiser

    Wil je van de zomer een heerlijk drankje op tafel zetten? Probeer deze gele bruiser! Heerlijk zoet met suikermeloen. Ik maak hem met de sapcentrifuge.

    Porties 4, Voorbereidingstijd 0-15 minuten, Bereidingstijd: 0-15 minuten
    0-30 minuten
    Sapcentrifuge
    Vegetarisch
    Healthy recipes
    Pasta, noedels of rijst
    Fruit
    Drankjes en ijs

    Ingrediënten

    • 1 hele suikermeloen
    • 2 centimeter gemberwortel
    • 2 peren
    • 1 limoen
    • IJskoud mineraalwater met bubbels
    • IJs

    Bereiding

    • 1. Schil de meloen en pel de limoen. Was de peren en doe deze samen met de meloen, gember en de limoen in de sapcentrifuge. Maak er een sapje van.
    • 2. Vul de glazen tot de helft en vul ze aan met het ijskoude mineraalwater.
    • Naar keuze met ijs serveren.
    Zomerse meloenbruiser

    Deel dit recept

    Terug naar boven

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.