0

Winkelwagen

Er bevinden zich momenteel geen artikelen in uw winkelmandje.

      Tagliatelle met Coquilles en pesto

    Met de Pastamachine maak je zelf verse pasta op verschillende manieren. Vervang bijvoorbeeld je normale bloem door maïsbloem om een glutenvrije variant te maken.

    Porties 4, Bereidingstijd: 30-60 minuten
    Notenvrij
    Groenten
    Pasta- noedelmaker
    Vis
    Hoofdgerechten
    30-60 minuten
    Glutenvrij

    Ingrediënten

    • 500 gram semola bloem
    • 1 ei
    • Water
    • Groene pesto
    • 1 teentje geperste knoflook
    • 12 sint jacobs vruchten
    • 4 sint jacobs schelpen
    • 1 bos groene asperges
    • Klein bakje zeekraal
    • Olijfolie
    • Zout en peper
    • 15 blaadjes verse basilicum

    Bereiding

    • 1. Maak eerst de pasta door de semola bloem in de pastamachine te doen en aan te vullen met het water en het ei.
    • 2. Als de pasta eruit komt snij deze om de 10 cm af dan mengt hij beter.
    • 3. Kook de pasta beetgaar in ruim water met wat zout en snij tussendoor de asperges en knoflook fijn.
    • 4. Pak een wok of bakpan en doe een scheut olie in de wokpan en bak de sint jacobs vruchten max 30sec op hoog vuur.
    • 5. Haal de sint jacobs vruchten uit de pan en voeg de asperges en knoflook toe en bak deze op laag vuur 2 minuten.
    • 6. Voeg nu de tagliattelle, pesto, zeekraal, sint jacobs vruchten toe en roer dit goed om en verwarm dit op laag vuur.
    • 7. Bestrooi met de verse basilicum en breng op smaak met zout en peper serveer de pasta eventueel in de schelpen.
    • Tip van de Chef: Het voordeel van pasta met de Pastamachine is dat je deze maar heel kort hoeft te koken. Wanneer je deze dus in de saus kookt trekken alle smaakstoffen in de pasta.
    Tagliatelle met Coquilles en pesto

    Deel dit recept

    Terug naar boven

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.