0

Winkelwagen

Er bevinden zich momenteel geen artikelen in uw winkelmandje.

    Pompoensoep met zoete aardappel

    Een heerlijke soep die door de zoete aardappel en pompoen mooi romig wordt. Je maakt hem lekker makkelijk met je blender. Wil je deze heerlijke soep een keer maken? Volg dan het onderstaande receptuur.

    Porties 3, Bereidingstijd: 0 - 30 minuten
    0-30 minuten
    Blender
    Groenten
    Notenvrij
    Vegetarisch
    Healthy recipes
    Aardappelen
    Voorafjes en snacks

    Ingrediënten

    • 2 knoflooktenen
    • 1 zoete aardappel
    • 1,5 L kippenbouillon
    • 1 biologishe pompoen
    • 2-3 gr geraspte gember
    • 1 eetlepel kerrie
    • peper en zout naar smaak
    • verse peterselie

    Bereiding

    • Pel de tenen knoflook en was de zoete aardappel en pompoen. Was de peterselie en snij deze mooi fijn. Snij de pompoen en de aardappel in grove stukken en doe deze met de knoflook, gember, kerrie in de blender en vul aan met de kippenbouillon tot de max. Blender met het soepprogramma er soep mee. Hoe langer je blenderd hoe heter de soep wordt. Breng de soep op smaak met peper en zout uit de molen. Dien de soep op met de peterselie.
    • Tip van de Chef: Heel erg lekker met Indiaas naanbrood
    Pompoensoep met zoete aardappel
    Terug naar boven

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.