0

Winkelwagen

Er bevinden zich momenteel geen artikelen in uw winkelmandje.

    Met het bak accessoire kan je zeer goed je linzen bereiden tot heerlijke salades. Een lekker voorbeeld is deze met walnoten, gorgonzola en zoete aardappels

    Porties ca. 4, Voorbereidingstijd 30 min.
    Ingrediënten
    0-30 minuten
    Voor iedereen
    Voorafjes en snacks
    Airfryer
    Bloem

    Ingrediënten

    • 500 gram groene linzen
    • 150 gram walnoten
    • 500 gram gemengde salade
    • 100 gram gorgonzola
    • 100 gram pijnboompitten
    • 2 zoete aardappels
    • 1 theelepel komijnzaad
    • 2 eetlepel honing
    • 1 eetlepel olijf olie
    • 4 lente uitjes
    • 1 rode ui
    • 500 milliliter groentebouillon
    • 15 viooltjes

    Bereiding

    • 1. Snij de zoete aardappels in reepjes en de rode ui in halve ringen.
    • 2. Doe de linzen met de groenten bouillon, komijnzaad, zoete aardappel, rode ui in het bakaccessoire en kook deze gaar in de Airfryer 25 min. op 170 graden.
    • 3. Hak tussendoor de walnoten en snijd de lente ui in ringen en meng deze door de linzen als deze klaar zijn.
    • 4. Doe in 4 diepe borden een flinke berg sla en verdeel hier de lauw warme linzensalade, walnoten, lente ui en brokkel de gorgonzola overheen.
    • 5. Verwarm de honing een beetje met 1 lepel olie in een pan en besprenkel deze over de salade en decoreer met viooltjes.
    Linzensalade

    Heb jij een Airfryer? Laat het ons weten!

    Door je Airfryer bij ons te registreren, verwen je jezelf met:

     

    √ Exclusieve Airfryer recepten van The Philips Chef;

    √ Het profiteren van speciale kortingen;

    √ Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws.

     

    Ga snel naar MyPhilips en mis nooit meer iets!

    Deel dit recept

    Terug naar boven

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.