0

Winkelwagen

Er bevinden zich momenteel geen artikelen in uw winkelmandje.

    Kokosijs met passievrucht

    Met je blender kun je dit heerlijke kokosijs maken, ideaal voor in de zomermaanden. Serveer deze in een kokosnoot om helemaal in de sferen te komen.

    Porties 6, Bereidingstijd: 15 minuten
    0-30 minuten
    Desserts en gebakjes
    Blender
    Vegetarisch
    Fruit
    Zuivel

    Ingrediënten

    • 400 ml kokosmelk
    • 250 ml slagroom
    • 100 gram gedroogde kokossnippers
    • 50 gram suiker
    • 6 passievruchten
    • 6 ijsvormpjes, bijvoorbeeld halve kokosnoten

    Bereiding

    • 1. Sla eerst de slagroom stijf in de blender en haal deze er vervolgens weer uit.
    • 2. Doe daarna de kokosmelk met de kokosnippers in de blender en blender deze middelmatig fijn.
    • 3. Er mag nog een klein stukje kokos zichtbaar zijn voor je dit mengt door de geklopte slagroom met een spatel.
    • 4. Vul de kokosnoten of vormpjes met de ijscompositie en vries dit minimaal 6 uur in.
    • 5. Serveer de kokosnoten met het vruchtvlees van de passievruchten.
    Kokosijs met passievrucht
    Terug naar boven

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.