100% keramisch maalmechanisme
Keramische maalschijven

100% keramisch maalmechanisme

 

Anders dan conventionele automatische espressomachine met roestvrij stalen maalmolens zijn alle volautomatische espressomachines van Saeco uitgerust met duurzame, 100% keramisch maalmechanisme waarmee u de maalgrootte kunt aanpassen voor een maximaal aroma.


U kunt hierdoor genieten van tot wel 20.000 kopjes koffie, stuk voor stuk even lekker, gemalen met uw favoriete koffiebonen. Met fijngemalen koffie maakt u een sterke espresso, met grover gemalen koffie maakt u een wat aromatischer kopje koffie. Er zijn tot 12 verschillende maalgroottes beschikbaar, afhankelijk van het model.

Meer informatieSluiten
AquaClean-waterfilter
AquaClean-waterfilter

AquaClean-waterfilter


Dankzij het gepatenteerde AquaClean-waterfilter hebt u altijd hygiënisch, helder en zuiver water. Hierdoor hoeft u de volautomatische koffiemachine pas te ontkalken na 5000 kopjes*. Daarnaast zorgt het gefilterde water er ook voor dat uw koffie altijd optimaal smaakt.

*Gebaseerd op 8 keer het filter vervangen. Vervangingsinterval is afhankelijk van de gekozen koffievarianten en het aantal keren dat het apparaat is gespoeld en schoongemaakt.
Hygiënische stoomreiniging
Hygiesteam

Hygiënische stoomreiniging

 

Een volautomatische koffiemachine van binnen hygiënisch schoonhouden is nog nooit zo eenvoudig geweest als met bijvoorbeeld de Saeco Xelsis. De nieuwe gepatenteerde HygieSteam-technologie reinigt het volledige melksysteem met hete stoom indien nodig.


Daarnaast zorgt een korte stoomstoot na elk gebruik er automatisch voor dat alle resten uit het apparaat worden verwijderd.

Meer informatieSluiten
Terug naar boven