Verschillende melksystemen
Verschiedene Milchsysteme

Verschillende melksystemen
 

Voor Philips volautomatische espressomachines zijn verschillende melksystemen beschikbaar:

Met de klassieke melkopschuimer (panarello) kunt u de melk handmatig opschuimen door het uiteinde van de melkopschuimer in de melk te houden. De automatische melkopschuimer trekt de melk door een slangetje vanaf het melkreservoir (bijvoorbeeld een melkpak of het inbegrepen melkreservoir) en maakt er automatisch schuim van.


De ingebouwde melkkan maakt automatisch melkschuim dat u hygiënisch kunt bewaren in de koelkast. Het LatteGo-melksysteem biedt maximaal gebruiksgemak. Het systeem bestaat uit slechts twee onderdelen en heeft geen slangen, waardoor u het in een mum van tijd grondig schoonmaakt. Genieten van koffie was nog nooit zo eenvoudig.

Meer informatieSluiten
De wereld van koffie, precies zoals u…
Kaffee-Vielfalt

Koffievarianten naar uw smaak

 

Met Philips volautomatische koffiemachines kunt u op elk moment elke gewenste koffievariant maken. Afhankelijk van het model kunt u eenvoudig de koffiesterkte, de hoeveelheid koffie en melk, de temperatuur en maalgraad afzonderlijk instellen. Geniet op elk moment van uw koffie, gemaakt met versgemalen bonen en verse melk.

AquaClean-waterfilter
AquaClean-filter

AquaClean-waterfilter

 

Het gepatenteerde AquaClean-waterfilter zorgt voor hygiënisch, helder water zonder onzuiverheden. Hierdoor hoeft u de volautomatische koffiemachine 5.000 koppen* lang niet te ontkalken. Bovendien zorgt het gefilterde water voor de beste koffiekwaliteit. 


*Gebaseerd op 8 keer het filter vervangen. Vervangingsinterval is afhankelijk van de gekozen koffievarianten en het aantal keren dat het apparaat is gespoeld en schoongemaakt.

100% keramisch maalmechanisme
Langanhaltende Leistung des Mahlwerks

100% keramische maalmolen

 

In tegenstelling tot volautomatische koffiemachines met maalmolens van roestvrij staal die op de markt verkrijgbaar zijn, hebben alle Saeco-volautomatische koffiemachines duurzame, volledig keramische maalschijven. Hiermee kunt u de maalgraad afzonderlijk aanpassen voor een maximaal aroma.


Zo kunt u genieten van 20.000 koppen koffie met een constante smaak, waarbij uw favoriete koffieboon met zorg is bereid. Met fijn koffiepoeder krijgt u een sterke espresso en met grof koffiepoeder krijgt u een aromatische koffie. Afhankelijk van het model zijn 12 verschillende maalgraden beschikbaar.

Meer informatieSluiten
Hygiënisch dankzij de afneembare...
Herausnehmbarer Brühgruppe

Zichtbaar hygiënisch dankzij de afneembare koffiezetunit

 

De koffiezetgroep is het hart van elke volautomatische koffiemachine en moet worden schoongemaakt. De volledig afneembare koffiezetunit geeft u snel toegang tot de binnenkant van de machine en kan eenvoudig worden schoongemaakt onder stromend water.

Terug naar boven