Is Philips BlueControl
geschikt voor u?

Kom er nu achter door drie eenvoudige vragen te beantwoorden

1. Welk type psoriasis hebt u?


Kies hieronder het type psoriasis.

Psoriasis vulgaris

Een ander type psoriasis

Meer dan één type psoriasis

1.1 Is psoriasis vulgaris één van de types?

Ja

Nee

2. Op hoeveel procent van uw huid treedt normaal gesproken psoriasis op?


Wanneer u inschat welk percentage van uw huid is aangetast (de ernst van uw psoriasis), komt een gebied ter grootte van uw handpalm (inclusief vingers) overeen met 1%. Welk percentage (hoeveel handpalmen) van uw huid is er ongeveer aangetast?

Max. 2 %
(Minder dan twee handpalmen)

2 tot 10 %
(Tussen de twee en tien handpalmen)

Min. 10 %
(Meer dan tien handpalmen)

3. Op welke lichaamsdelen komt uw psoriasis voor?


Psoriasis kan overal op het lichaam voorkomen. Kies hieronder de optie die op u van toepassing is.

Extremities

Ledematen
(Bijvoorbeeld armen, ellebogen, benen of knieën)

Scalp and / or face

Hoofdhuid en/of gezicht

Torso and / or shoulders and / or back

Torso en/of schouders en/of rug

My plaques occur in multiple areas

Mijn plekken komen voor op meerdere delen van mijn lichaam

Philips BlueControl
kan geschikt voor u zijn!


Ervaar het verschil met deze psoriarisbehandeling.


Het blauwe LED-licht zonder UV-straling van de Philips BlueControl stimuleert natuurlijke processen in uw huid die zorgen voor vermindering van zowel ontstekingen als de snelle groei van huidcellen die bij psoriasis vulgaris horen.2,3 Het is klinisch bewezen dat BlueControl helpt bij patiënten met psoriasis vulgaris — BlueControl is echter nog niet getest op andere huidaandoeningen.5

BlueControl wordt aangeraden voor gebruik op ledematen (armen, ellebogen, benen en knieën). Het is een draagbaar apparaat dat aan het lichaam kan worden bevestigd met een band van textiel. Hoewel u het apparaat met de flexibele band kunt bevestigen aan uw rug en/of schouders, is de behandeling van deze gebieden nog niet getest in klinische onderzoeken. Raadpleeg eerst uw arts als u BlueControl wilt uitproberen of andere delen van het lichaam wilt behandelen dan wordt aangeraden. Gezien de grootte van het apparaat en de aanbevolen behandeltijd per plek is dit apparaat ideaal wanneer de plekken minder dan 10% van uw lichaam bedekken (milde tot matige psoriasis vulgaris). Raadpleeg voor meer informatie de gebruiksaanwijzing van de Philips BlueControl of de gebruiksaanwijzing van de Philips BlueControl Advance en lees de lijst met contra-indicaties.

Probeer het eens!
Als u niet tevreden bent met het apparaat, kunt u het retourneren.


Philips BlueControl kopen

Koop Philips BlueControl en probeer
het apparaat zonder risico's thuis uit
dankzij onze geld-teruggarantie van 90 dagen.

Philips BlueControl
is geschikt voor u!


Ervaar het verschil met deze psoriarisbehandeling.


Philips BlueControl1 is het eerste draagbare fototherapie-apparaat zonder UV-straling voor het behandelen van milde tot matige psoriasis vulgaris (plekken bedekken minder dan 10% van uw lichaam). De innovatie blauwe LED-technologie vermindert psoriasissymptomen zoals huidschilfering en roodheid door natuurlijke processen in de huid te stimuleren.2,3,5

 

Met Philips BlueControl bepaalt u zelf waar en wanneer u uw psoriasis behandelt — thuis of ergens anders.

Philips BlueControl kopen
Koop Philips BlueControl en probeer
het apparaat zonder risico's thuis uit
dankzij onze geld-teruggarantie van 90 dagen.

Helaas is Philips BlueControl
niet klinisch getest voor uw type psoriasis.

 

De werkzaamheid en veiligheid van Philips BlueControl is klinisch bewezen voor patiënten die lijden aan psoriasis vulgaris — het is nog niet getest op andere huidaandoeningen.5 Philips BlueControl wordt aangeraden voor gebruik op ledematen (armen, ellebogen, benen en knieën). Raadpleeg uw arts als u andere lichaamsdelen wilt behandelen. Het apparaat is klein en werkt op batterijen, zodat patiënten altijd en overal hun plekken kunnen behandelen. Gezien de grootte van het apparaat en de aanbevolen behandeltijd per plek is BlueControl ideaal wanneer de plekken minder dan 10% van uw lichaam bedekken (milde tot matige psoriasis vulgaris). Raadpleeg voor meer informatie de gebruiksaanwijzing van de Philips BlueControl of de gebruiksaanwijzing van de Philips BlueControl Advance en lees de lijst met contra-indicaties.