NL
EN
Museum

Rondleiding

Belangrijke informatie

 

Omdat het museum dicht is, kun je tijdelijk geen (zakelijke) rondleidingen boeken. Wel zijn er mogelijkheden voor virtuele rondleidingen door het museum.

Rondleidingen

 

Laat je inspireren door de oprichters van het Philips concern en de talrijke innovaties die Philips heeft ontwikkeld. Combineer je bezoek met een speciale privérondleiding door het museum. Het Philips Museum biedt verschillende rondleidingen aan zowel binnen als buiten het museum. Een Nederlands- of Engelstalige rondleiding kun je rechtstreeks online boeken.

 

Virtuele rondleidingen

 

Een geweldig alternatief voor een fysieke rondleiding in het museum: een virtuele rondleiding. De museumconservator loopt (live) met de groep door het museum. Hij staat stil bij de oprichting van Philips, bij verschillende bekende Philips-producten, de ontwikkeling van het logo en nog veel meer.

 

De rondleiding duurt ongeveer 30 minuten en er is tussendoor en achteraf ruimte voor interactie en vragen. Ideaal voor teamuitjes, inspiratiesessies of een welkome onderbreking of afsluiting van een werkdag. En: 100% Corona-proof.

 

De Gemeente Eindhoven heeft op deze manier een virtuele rondleiding door het Philips Museum aangeboden aan een groep ambtenaren:

Met het jongerennetwerk van de gemeente Eindhoven zijn wij 2021 op een leerzame manier begonnen. De interactieve online rondleiding gaf ons veel inzichten in wat Philips voor de stad heeft betekent. Een bedrijf om trots op te zijn en dat is precies wat deze rondleiding ook uitstraalt!”

 

Benieuwd wat dit kost? Dit is afhankelijk van o.a. de groepsgrootte en specifieke wensen, prijzen zijn vanaf €300 (per groep). Vraag via boekingen-museum@philips.com naar de mogelijkheden.

Praktische informatie

Toegankelijkheld

Het Philips Museum is toegankelijk voor rolstoel en scootmobiel.

Geleidehonden toegestaan

Kidsproof 2019

Contact

Philips Museum
Emmasingel 31

5611 AZ Eindhoven


+31 (0)40 235 90 30

bereikbaar ma - za 9:00 tot 17:30


info-museum@philips.com

bereikbaar ma - vr 9:00 tot 17:30