NL
EN
Museum

guided tour masthead

Rondleiding

Virtuele rondleidingen
philips museum virtuele tour

Een geweldig alternatief voor een fysieke rondleiding in het museum: een virtuele rondleiding. Een ervaren gids loopt (live) met de groep door het museum. Hij staat stil bij de oprichting van Philips, bij verschillende bekende Philips-producten, de ontwikkeling van het logo en nog veel meer.

De rondleiding duurt ongeveer 30 minuten en er is tussendoor en achteraf ruimte voor interactie en vragen. Ideaal voor teamuitjes, inspiratiesessies of een welkome onderbreking of afsluiting van een werkdag. En: 100% coronaproof.

 

De Gemeente Eindhoven heeft op deze manier een virtuele rondleiding door het Philips Museum aangeboden aan een groep ambtenaren:

Met het jongerennetwerk van de gemeente Eindhoven zijn wij 2021 op een leerzame manier begonnen. De interactieve online rondleiding gaf ons veel inzichten in wat Philips voor de stad heeft betekent. Een bedrijf om trots op te zijn en dat is precies wat deze rondleiding ook uitstraalt!”

 

Benieuwd wat een virtuele rondleiding kost? Dit is afhankelijk van o.a. de groepsgrootte en specifieke wensen, maar om toch een idee te kunnen geven:

  • Tot 30 personen €250,- (€8,30 p.p.)
  • Bij 31-50 personen €300,- (€6 p.p.)
  • Bij 51-75 personen €425,- (€5,70 p.p.)
  • Bij 76-100 personen €550,- (€5,50 p.p.)
  • Boven de 100 personen prijs in overleg

 

Mail gerust naar boekingen-museum@philips.com voor een offerte voor jouw specifieke vraag.

 

Naast virtuele tours op afspraak, bieden we ook tours aan op een vaste dag en vast tijdstip. Je kunt je hiervoor inschrijven. Informatie over de eerstvolgende tour vind je op onze nieuwspagina. Alle informatie is ook terug te vinden op onze activiteitenpagina.

Toegankelijkheid

Het Philips Museum is toegankelijk voor rolstoel en scootmobiel.

Geleidehonden toegestaan

Stichting tot Behoud van Historische (Philips-) Producten (SBHP)

Oude Philips-producten, foto’s, brieven en documenten kun je doneren aan ons museum. Kleine voorwerpen kun je afgeven aan de balie. Je kunt ook terecht bij de Stichting tot Behoud van Historische (Philips-) Producten via www.philips-historische-producten.nl of mail naar info@sbhp.nl.

Contact

Philips Museum
Emmasingel 31

5611 AZ Eindhoven


+31 (0)40 235 90 30

bereikbaar ma - zo 9:00 tot 17:30


info-museum@philips.com

bereikbaar ma - vr 9:00 tot 17:30

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.