Museum

Gratis taxatie kunst in Philips Museum    


     

Vrijdag 18 januari tussen 10.30 en 16.00 uur organiseert het Zeeuws Veilinghuis een taxatiedag in het Philips Museum. U kunt hier uw kunstvoorwerpen gratis laten taxeren door een van de aanwezige registertaxateurs.

 

Aziatica en schilderijen

Wat kunt u deze dag laten taxeren? De nadruk ligt op Aziatica en schilderijen. Bijvoorbeeld Chinees en Japans porselein, sculpturen, rolschilderingen en andere voorwerpen uit Azië. Schilderijen en aquarellen kunnen Europees zijn of afkomstig zijn uit Nederlands-Indië. Maar ook andere zaken zijn welkom, zoals Europees keramiek, zilver, sieraden, glas etc.

 

Gratis toegang museum

Neemt u vrijdag een of meer te taxeren voorwerpen mee naar het Philips Museum? Dan krijgt u met maximaal twee personen gratis entree in het museum. Bezoekers van de taxatie zijn van harte welkom het museum te bezoeken.

 

Zeeuws Veilinghuis

Het Zeeuws Veilinghuis behoort tot de top van Nederland en België en heeft vestigingen in Middelburg en Amsterdam. De veilingen en kijkdagen vinden doorgaans plaats in Middelburg. Tevens hebben we een dependance in Middelburg, Veilinghuis Korendijk.

Meer nieuws: